Andrew Tate, declarații uluitoare în fața anchetatorilor: „Eu sunt persoana traficată în acest caz!”

Andrew Tate și fratele său sunt în continuare după gratii, iar anchetatorii continuă cercetările în dosarul în care sunt acuzați de formare de grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane. Influencerul milionar a stat de vorbă cu cei de la DIICOT și a făcut declarații incredibile.

17 feb. 2023, 21:33
Andrew Tate, declarații uluitoare în fața anchetatorilor: „Eu sunt persoana traficată în acest caz!”

Andrew Tate a fost audiat din nou în dosarul de trafic de persoane, exploatare sexuală, viol şi spălarea banilor.

Celebrul influencer este singurul arestat din dosar care a dat până acum mărturie în faţa anchetatorilor DIICOT, conform antena3.ro

În dosar sunt şase victime. O tânără din America, una din Republica Moldova şi patru românce. Anchetatorii susțin că fetele au fost manipulate şi păcălite de fraţii  Tate prin metoda „Loverboy”.

Citiți și: Andrew Tate, mesaj controversat din închisoare: ”Sunt două posibilități, una dintre ele este că mă vor mort …”

Andrew Tate spune în continuare că este nevinovat

„Am înţeles acuzaţia care mi se aduce şi precizez faptul că sunt total nevinovat. Fetele nu mi-au trimis niciodată bani, eu le-am trimis lor bani, practic eu sunt persoana traficată în acest caz. Am înţeles că au existat discuţii între fete, dar având în vedere că nu cunosc limba română, nu ştiu ce motive au existat.

Pe Luana am văzut-o şi salutat-o de trei ori în viaţa mea, dar de fiecare dată, cu ocazia unor petreceri. Fratele meu o cunoştea de mai de mult, dar nu ştiu ce legătură era între aceştia. Georgiana este asistenta noastră şi face curat, nu am habar ce se află în telefonul asistentei mele, veterinarului meu, etc. Nu este treaba mea”, a spus Andrew Tate.

Anchetatorii mai susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie /concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Până în prezent au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi fraţi britanici.

Andrew Tate, dezvăluiri despre fata care l-a acuzat de viol

De asemenea, Andrew Tate le-a mărturisit judecătorilor și cum a cunoscut-o pe una dintre victimele din dosar, mai exact pe tânăra din Republica Moldova care îl acuză de viol. Britanicul a spus că a cunoscut-o pe A. într-un club de striptease de la Londra, unde aceasta lucra. Spune că femeia avea probleme cu drogurile, iar ea l-a rugat să o ia în România și a fost de acord.

„Am citit dosarul şi sunt multe legături ce lipsesc, faptul că am prins-o pe A. în pat cu un alt bărbat, că-mi cerea mereu bani, că avea mai multe idei de afaceri, precum o cafenea, un club pe plajă, şi că voia să devină celebră pe Youtube. În ceea ce priveşte ideile sale, i-am spus să facă ce vrea ea, să păstreze banii, că eu sunt ocupat. În cea mai mare parte a timpului, ea era în România, dar eu nu eram în ţară. Avem dovezi că ea obişnuia să-i şantajeze pe bărbaţi, în schimbul unor sume de bani. (…) Practic, orice discuţie care poate fi caracterizată ca negativă cu A., a fost pentru că aceasta îmi cerea mereu bani. O cunoşteam din Londra, lucra într-un club de noapte şi avea probleme cu drogurile.

Ea mi-a spus că vrea să vină în România. Iar când a venit în România, eu nici măcar nu eram în ţară. Nu-mi amintesc dacă i-am plătit eu biletul de avion. Aceasta a locuit aproximativ 2-3 săptămâni în România. Ulterior s-a autoinvitat să locuiască cu mine în casă, lucru cu care eu nu am fost de acord, pentru că nu voiam să-mi strice reputaţia pe care o aveam în România. Atunci i-am prezentat-o pe Georgiana ca fiind asistenta mea şi să apeleze la ea pentru orice problemă pe care o are. (…) Deşi ştiam cu ce se ocupă A. şi că aceasta consumă droguri, am acceptat să mă văd cu ea din prostie, a fost cea mai mare greşeală din viaţa mea”, a spus Andrew Tate, care mai spus că i-ar fi dat fetei 10.000 de euro în perioada în care a locuit în România.

itiți și: Andrew Tate, mesajul zilei din arest: „Încearcă să-mi rupă conexiunea cu lumea exterioară”