Andrew Tate, mesaj controversat din închisoare: ”Sunt două posibilități, una dintre ele este că mă vor mort …”

Tristan și Andrew Tate sunt în continuare după gratii, iar anchetatorii continuă cercetările în dosarul în care sunt acuzați de formare de grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane.

15 feb. 2023, 11:05
Andrew Tate, mesaj controversat din închisoare: ”Sunt două posibilități, una dintre ele este că mă vor mort …”
Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor

Aflat în Arestul Central al Poliției Capitalei, Andrew Tate a transmis un mesaj controversat pe Twitter.

”Sunt două posibilități. Una, mă vor omorî. A doua, ajung unul dintre cei mai respectați și influenți oameni de pe planetă, înconjurat de persecuții false. Le cer dușmanilor mei să facă alegerea. Voi sta treaz în seara asta, pregătit pentru mortal kombat”, a transmis Andrew Tate, seara trecută pe Twitter.

Frații Tate s-au plâns de mai multe ori de condițiile din închisoare și nu este prima dată când Andrew Tate vorbește despre moarte.

”Toată lumea știe că nu am rănit pe nimeni. Nu există probe și nu le arată pentru că ele nu există”, a spus Andrew Tate.

Citește și: Andrew Tate nu se lasă. A postat un nou mesaj sfidător: „Refuz să mă opresc din ascensiune”

Frații Tate susțin că sunt victime ale sistemului judiciar din România. Controversații britanici și-au exprimat poziția în marele scandal prin intermediul unei scrisori înmânate reporterului România TV.

„DIICOT ne-a spionat de doi ani și nu a găsit absolut nimic. Au risipit foarte mulți bani. Sunt disperați cei de la DIICOT, așa că au găsit două prietene – Betty și Jasmine și spun că sunt victime ale traficului uman pentru că fac TikTok (…) Fetele au spus că nu sunt victime.

Noi nu am forțat pe nimeni să facă TikTok. Această poveste de groază s-ar putea întâmpla oricui.

Nimeni nu este victimă. Oameni nevinovați sunt la închisoare.

Este corupție!

Oricine are prieteni pe TikTok poate să trimită oameni la închisoare. România nu este sigură pentru nimeni”, se arată în scrisoarea fraților Tate.