Andrew Tate duce dorul libertății. Ce mesaj a postat din închisoare: „Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte”

Andrew Tate duce dorul libertății. Omul de afaceri trimite zilnic mail-uri din arest. El se plânge de condițiile din Arestul Central, aclo unde este încarcerat alături de fratele său pentru o perioadă de încă 30 de zile și spune că ar da 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte.

01 feb. 2023, 15:07
Andrew Tate duce dorul libertății. Ce mesaj a postat din închisoare: „Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte”
Andrew Tate duce dorul libertății

Andrew Tate duce dorul libertății. El și fratele lui, Tristan, au ajuns, miercuri dimineață, la Curtea de Apel București (CAB), acolo unde s-a judecat contestația formulată de apărători în ceea ce privește măsura arestului preventiv. Întrebați de jurnaliști dacă speră că vor fi eliberați astăzi, Andrew a spus: „Nu e prea multă justiție în România!

Andrew Tate duce dorul libertății

Condițiile grele din închisoare l-au făcut pe unul dintre frații Tate să suspine după lucrurile simple de afară, cum ar fi cafea sau un duș fierbinte. „Frumusețea este trecătoare. În prezent, ninge aici, în România. Metalul ustură ca gheața. Se spune că nu apreciezi cu adevărat ceva până nu dispare. Este absolut adevărat. Nu există lumină fără întuneric. Cele mai mici și mai obișnuite lucruri sunt cu adevărat frumoase în retrospectivă. Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea fierbinte sau un duș fierbinte.

Nu apreciezi pe deplin ultimul tău pahar de apă curată. Când recunoști cu adevărat că fiecare experiență este trecătoare, înveți să zâmbești în ploaie. Vezi frumusețea în picăturile de ploaie, în tăcerea absolută a solitarului. Există frumusețe chiar și în frigul năucitor. Cei care citesc asta, luați-vă 15 minute din ziua de astăzi pentru a vă pregăti o ceașcă de ceai caldă. Apreciază-i cu adevărat căldura și înțelege că poate veni o zi în care ai plăti 10.000 de dolari pentru acea ceașcă. Nu există lumină fără întuneric”, a scris Andrew Tate.

Citește și: Alfred-Maurice de Zayas, avocat american și expert al ONU, declarații explozive despre frații Tate: „Sunt odioși, toxici, periculoși”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Cum își racolau frații Tate adepții

Cei care voiau să intre în cercul adepților fraților Tate erau supuși unui test extrem de dificil care putea să îi coste viața. Înainte de toate, cei care voiau să își facă un loc la masa fraților Tate trebuiau să plătească câte 5.000 de dolari, iar mai apoi erau bătuți în cușcă de luptători profesioniști.

Acesta era testul la care îi supuneau frații Tate pe cursanții Academiei Hustler pentru a trece la nivelul următor. Testul le asigura noilor adepți un loc călduț în cercul apropiaților lui Andrew și Tristan Tate, care le promiteau bani și femei.

Testele de inițiere aveau loc la un hotel dintr-o stațiune montană din România, iar luptele erau supravegheate de către medici de la ambulanță, potrivit publicației Vice.

Un reporter al publicaţiei Vise a decis să accepte provocarea și să intre în cușcă pentru a vedea prin ce trec noii recruți și potrivit relatărilor sale, nimeni nu a ieșit învingător în luptele respective, dar au câștigat ”șansa” de a intra în grațiile fraților Tate.

Se pare că acest lucru a fost intens promovat pe academia online a milionarilor britanici, care reușeau să îi atragă pe candidați cu ajutorul unor discursuri menite să îi convingă că vor deveni masculi alfa.

Cercul de adepți al fraților Tate se numește War Room, care de fapt este o afacere  din care scoteau pentru fiecare tranșă de recruți 500.000 de euro.