Andrew Tate este foarte activ pe Twitter chiar și din arest: „Mintea mea nu este în închisoare. Înțelegi?”. Ce le transmite britanicul fanilor săi din social media

Andrew Tate se află în spatele gratiilor, dar continuă să fie foarte activ în social media. Fostul luptător închis într-o celulă din România, la Poliția Capitalei, postează de câteva ori pe zi pe Twitter. 

05 mart. 2023, 11:04
Andrew Tate este foarte activ pe Twitter chiar și din arest: „Mintea mea nu este în închisoare. Înțelegi?”. Ce le transmite britanicul fanilor săi din social media

Peste 5 milioane de urmăritori are Andrew Tate pe Twitter. În data de 1 martie de exemplu, controversatul afacerist a avut nu mai puțin de nouă postări.

Pe Twitter, Andrew Tate se plânge de condițiile din arest, publică mesaje motivaționale și distribuie diverse înregistrări din interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului.

Ce a postat Andrew Tate din arest, în prima zi a primăverii

De exemplu, pe 1 martie, într-una dintre postări, Andrew Tate a postat un video, un interviu în care susține că este hărțuit de elite pentru că reușește să inspire milioanele sale de urmăritori:

„(…) Mă consideră o amenințare pentru că am o mare influență. Establishmentul nu vă vrea fericiți, vă vrea semidepresivi, triști, să vă simțiți mizerabil, pentru că atunci când ești supărat devii obsedat de sine. Când devii obsedat de sine devii foarte egoist.

Nu-ți mai pasă de comunitate, de țară, din nedreptățile din lume, nu mai ești motivat să acționezi împotriva nedreptăților pentru a face lumea un loc mai bun (…)”, a comentat Andrew Tate.

De asemenea, Andrew Tate postează mesaje motivaționale:

„Adevărul: Nu ai timp să irosești azi! Nu eșua!”;

„Corpul meu este în închisoare. Dar mintea nu-mi este în închisoare. Înțelegi?”;

„Granițele dintre starea de supărare și fericire sunt bine deficite. Într-un gri infinit, doar tu decizi unde este linia dintre lumină și întuneric. Eu mi-am stabilit linia foarte jos. Dacă nu sunt devastat – ceea ce se întâmplă de două ori în viață, sunt undeva în zona fericită. Sunt mereu fericit”

.