Andrew Tate este grav bolnav. Boala de care suferă milionarul britanic

Andrew Tate a acuzat o stare de sănătate precară în arest. Se pare că britanicul se luptă cu o afecțiune mai veche, iar medicul său a confirmat recent că suferă de o boală gravă.

03 mart. 2023, 19:37
Andrew Tate este grav bolnav. Boala de care suferă milionarul britanic

Înainte de a fi arestat, Andrew Tate a aflat că suferă de o boală gravă. La începutul acestui an, milionarul britanic a ajuns la spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Frații Tate au fost reținuți în luna decembrie a anului 2022 și sunt cercetați într-un dosar pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Citiți și: Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor 

Andrew Tate ar avea un tip rar de cancer

Avocații lui Andrew Tate au precizat pentru Daily Mail că acesta a fost evaluat de medicii din Dubai înainte de a fi arestat în decembrie și au ajuns la concluzia că aceste are o „pată întunecată pe plămân”, care este „cel mai probabil o tumoră”.

De când a fost arestat, Tate a primit îngrijiri medicale în România, influencerul precizând că rămâne „puternic” și „în formă bună”.

Medicii lui Tate, atât în ​​România, cât și în Dubai, ar fi scris în documente medicale că britanicul are o leziune a plămânului său drept superior – o afecțiune care a fost descrisă ca o „afecțiune gravă de sănătate”.

Medicul său a precizat că leziunea ar putea fi un semn al unei tumori carcinoide, un tip rar de cancer cu creștere lentă.

Drept urmare, medicii săi au cerut ca Tate, care se află de la sfârșitul lunii decembrie într-o închisoare din România sub acuzația de trafic sexual, să fie eliberat din închisoare pentru a putea primi tratament în Dubai.

Cu toate acestea, oficialii români au spus că Tate va primi orice tratament medical în România.

„Nu a fost confirmat niciun diagnostic oficial și este într-o formă bună și rămâne puternic. Medicii lui i-au cerut să se întoarcă în Dubai pentru teste suplimentare. Andrew nu a cerut acest lucru”, a spus avocatul acestuia.

De asemenea, jurnaliștii de la Spynews au intrat în posesia documentelor oficiale medicale cu investigațiile pe care Andrew Tate le-a făcut de-a lungul timpului, în ceea ce privește problemele sale de sănătate mai vechi și au prezentat documentele medicale.

În data de 5 decembrie a anului trecut, Andrew Tate a făcut o vizită medicală unui spital din Dubai, iar atunci bărbatul și-a făcut o radiografie toractică. Pe data de 12 decembrie, Andrew Tate s-a întors la spital pentru o tomografie toracică. În urma unor investigații medicale s-au identificat mai multe anomalii la nivelul toracelui.

Fotul campion mondial de kick-box, în vârstă de 36 de ani,  a amenințat că va porni o acțiune în justiție împotriva a cel puțin uneia dintre femeile care au lansat acuzațiile de viol și trafic de persoane împotriva sa.

În data de 2 martie, Curtea de Apel București a hotărât menținerea fraților Tate în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

Andrew Tate, care locuiește în România din 2017, a fost interzis de pe diverse platforme de socializare pentru exprimarea opiniilor misogine și a discursului instigator la ură.

Citiți și: Stenogramele care arată cum voia Andrew Tate să manipuleze presa din România. Milionarul britanic, plan diabolic ca să scape de închisoare