Încleştarea „masculilor alfa”! Jordan Peterson ar fi în spatele arestării fraţilor Tate VIDEO

Arestarea fraţilor Tate în România a ţinut prima pagină a ziarelor zi de zi încă de la sfârşitul lunii decembrie, iar teoriile privind motivul care a dus la încarcerarea lor, ca şi controversele legate de vinovăţia sau nevinovăţia celor doi apar aproape în fiecare zi.

17 feb. 2023, 12:40
Încleştarea „masculilor alfa”! Jordan Peterson ar fi în spatele arestării fraţilor Tate VIDEO

Unul dintre scenariile apărute în ultimele zile în mediul online susţine că arestarea fraţilor Tate ar fi fost pusă la cale de Jordan Peterson, pentru a se răzbuna pe Andrew, cu care, culmea, îşi împarte mare parte dintre followeri. Dar motivul lui Peterson nu ar fi acela de a-şi elimina un concurent, ci ar fi unul mult mai personal.

Andrew Tate şi Jordan Peterson sunt principalii exponenţi ai aceluiaşi curent, cel care vorbeşte despre masculinitate şi cum trebuie să se comporte bărbatul modern, al cărui mod de viaţă ar fi atacat de forţele moderniste, progresiste, care condamnă aşa zisa „masculinitate toxică”.

Astfel, Jordan Peterson, un reputat psiholog american, este teoreticianul curentului, imaginea academică a „mişcării”, în timp ce Andrew Tate reprezintă partea practică, tânărul care îşi trăieşte viaţa în lux, la marginea regulilor impuse de societate, care are forţa şi curajul să-şi construiască propriul set de reguli.

De când a fost arestat, în numele lui Andrew Tate au apărut noi conturi pe rețelele de socializare, alimentate cu conținut de mai multe ori pe zi, și care au câștigat, în timp record, un număr foarte mare de urmăritori. Pe unul din cele mai urmărite conturi sociale din lume, a apărut informația, că două femei ar fi pus la cale arestarea fraților Tate. Una dintre ele se știe că este americanca despre care ambasada SUA a spus că ar fi fost sechestrată în casa lui Tate.

Dar ultima teorie se referă la faptul că Andrew Tate ar fi cucerit-o şi ar fi întreţinut chiar şi relaţii sexuale cu fiica lui Jordan Peterson, un personaj extrem de influent în SUA, care ar fi apelat la relaţiile sale pentru ca Tate să fie arestat.

Citeşte şi: Bărbatul care refuză să mai muncească pentru că are trei partenere care îl întrețin. Cum funcționează relația în patru

Este unul dintre cei mai influenți analiști ai ultimilor ani, consilier personal al celor mai mari sportivi ai vremii, al celor mai puternici afaceriști și se spune că inclusiv liderii de stat îl apelează pentru consiliere. Se știe că are un atașament uriaș față de fiica sa, Mikhaila Peterson, după ce fratele ei s-a sinucis.

Mikhaila, fiica lui Jordan Peterson este realizatoarea unui podcast în care abordează teme sociale. Ea a renunțat la școală și se spune că a moștenit talentul de orator al tatălui său.

Andrew Tate a abordat-o pe Mikhaila Peterson pe Twitter. A convins-o rapid să se urce în avionul său privat și să vină să-l viziteze în România. La momentul respectiv, Mikhaila  avea 30 de ani, era căsătorită cu un cetățean rus și era mama unei fetițe de doar câteva luni. A acceptat invitația celui care astăzi e acuzat de proxenetism, viol și trafic de persoane. Cei doi au petrecut, în 2020, o zi împreună.

„M-a dus la el acasă. Are o proprietate imensă. Apoi m-a plimbat cu mașinile lui scumpe și m-a dus să vizitez un castel și seara m-am urcat în avion și am plecat acasă, în Canada”, a povestit ulterior Mikhaila Peterson.

Nimeni n-ar fi știut dacă Tate nu ar fi făcut publice fotografii din timpul întâlnirii. Apoi, pe YouTube au apărut numeroase clipuri despre întâlnirea celor doi, evident, orchestrate de Andrew Tate. „Ai f*&^-o pe Mikhaila Peterson?”, era întrebat Tate în diverse podcasturi. El spunea „nu”, dar replicile celor din studio erau „asta se traduce în da!”, „hai că știm că ai făcut-o!”. În ultimii doi ani clipuri de genul acesta au continuat să apară.

În 2022 Tate și Mikhaila Peterson erau „subiect fierbinte” pe Twitter și YouTube. Între timp, Mikhaila a divorțat de soțul ei rus, iar zvonurile sunt că ruptura ar fi survenit din cauza acestui scandal.

Unii fani cred că tatăl Mikhailei a apăsat accelerația în arestarea fraților Tate, sătul de umilințele la care a fost supusă fiica sa în mediul online.

Citeşte şi: Dan Petrescu dezvăluie de ce soţia şi fiica nu mai locuiesc cu el: „Pentru mine e ok. Fotbalul e viaţa mea şi sunt fericit aşa”