Andrew Tate, mesaj bizar pe Twitter din arest: „Nu vorbi, comportă-te ca o oaie”

Andrew Tate continuă seria mesajelor bizare din spatele gratiilor: ”Pentru fiecare domeniu pe care Matrix îl închide, avem zeci gata să-l înlocuiască". Şi acesta nu a fost singurul.

02 ian. 2023, 21:22

Andrew Tate, fost campion mondial de kick-box, și fratele său, Tristan, au petrecut Revelionul după gratii, fiind acuzați de crimă organizată, viol, și trafic de persoane. La scurt timp după ce a fost încarcerat, Andrew a transmis două mesaje misterioase, pe contul său de Twitter: „Matrix nu va câștiga”. De atunci, Tate continuă seria mesajelor bizare.

”Perspicacitatea mea de neegalat, împreună cu spiritul meu neobosit, mă fac un adversar de temut în orice domeniu al efortului uman. Pentru fiecare domeniu pe care Matrix îl închide, avem zeci gata să-l înlocuiască”, a scris acesta pe Twitter.

Pe 1 ianuarie, Andrew Tate a postat un nou mesaj misterios: ”Răspunsul este acolo. Te caută. Și te va găsi dacă vrei”

„Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie“, a scris pe Twitter Andrew Tate, sâmbătă dimineața.

Ulterior, într-o altă postare, acesta a scris: „Dumnezeu este de partea noastră. Matrix nu va câștiga”.

Elon Musk îl trolează pe Andrew Tate: „E mai bine să faci pizza acasă”

Miliardarul Elon Musk a scris pe Twitter un mesaj ironic la adresa milionarului-influencer Andrew Tate, care și-ar fi divulgat prezența în România înainte să fie reținut de DIICOT.

„Câteodată e pur și simplu mai bine să faci pizza acasă”, a scris Elon Musk sâmbătă pe Twitter, rețea pe care o conduce.

Andrew Tate continuă seria mesajelor bizare din spatele gratiilor

Într-un videoclip realizat cu puțin timp înainte de arestarea lui, după o dispută pe Twitter cu activista de mediu Greta Thunberg, Tate a apărut în fața camerei cu o cutie de Jerry’s Pizza, companie din România.

Imagini incendiare cu ”îngerii lui Tate”. Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate
Unii au speculat că aceste imagini ar fi arătat unde se află Andrew Tate, urmărit de DIICOT din aprilie, după ce Poliția și procurorii au găsit în vila din Voluntari a lui Andrew şi Tristan Tate o tânără cu cetăţenie americană, dar și o româncă.

Cei doi frați milionari britanici se află de vineri în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de trafic de persoane și viol.

Pe lângă cei doi britanici, au fost emise mandate de arestare și pentru două femei cu cetățenie română, bănuite de complicitate în acest caz. Una dintre ele este fostă polițistă la o secție de poliție din București, care s-a retras din activitate înainte de a se alătura acestei grupări de criminalitate organizată, pe care, spun anchetatorii, cei doi frați – Andrew și Tristan Tate ar fi întemeiat-o în România încă de anul trecut.

Cum îşi agăţa Andrew Tate victimele pe Internet. Un model Playboy rupe tăcerea: „Dumnezeu m-a salvat”

Cel puțin 6 tinere ar fi fost exploatate de aceștia, convinse să se alăture grupării prin metoda „loverboy” și apoi șantajate, amenințate, obligate să producă materiale pornografice care erau vândute apoi prin intermediul unei platforme online cu plată, în beneficiul celor doi frați.

Frații Tate, arestați preventiv pentru 30 de zile
Frații Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, joi seară, de procurorii DIICOT. Împreună cu ei au „căzut” și două tinere românce. Cei patru sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Tribunalul București a decis vineri, 30 decembrie, ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul celor doi frați britanici a declarat că a contestat decizia.