Cum îşi agăţa Andrew Tate victimele pe Internet. Un model Playboy rupe tăcerea: „Dumnezeu m-a salvat”

După ce Daria Guşă a povestit cum a fost "agăţată" de Andrew Tate pe Instagram, încă o tânără a avut curajul să relateze despre "avansurile" britanicului aflat acum după gratii pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

02 ian. 2023, 00:46

Încă o tânără rupe tăcerea şi are curajul să vorbească despre cum îşi agăţa Andrew Tate victimele pe reţelele de socializare. După Daria Guşă, fiica lui Cozmin Guşă, a povestit cum a fost abordată pe Instagram la vârsta de 16 ani de miliardarul britanic Andrew Tate care „îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța””, încă o tânără a povestit cum a încercat să o ademenescă Andrew Tate.

Presa britanică scrie că fotomodelul britanic Carla Howe (32 de ani) le-a povestit apropiaţilor cum Andrew Tate a încercat să o atragă la reşedinţa lui din România.

Daily Mail scrie că modelul Playboy Carla Howe le-a spus apropiaților că ar fi putut fi una dintre victimele celor doi milionari şi le-a povestit experinţa pe care a avut-o în trecut cu Andrew Tate.

„M-a chemat în România și am fost tentată. Mă gândesc acum cât de îngrozitor ar fi fost. Probabil că aș fi ajuns să nu ies niciodată din casă”, le-a spus modelul prietenilor.

Carla Howe a mărturisit cum Tate a umplut-o cu complimente și mesaje romantice după ce a abordat-o pe Instagram. Tânăra a susținut că a aflat rapid despre o latură mai întunecată a caracterului său atunci când mesajele lui au devenit „controlante și agresive”.

Andrew Tate ar fi încercat chiar să-i interzică să meargă în vacanță în Spania cu o prietenă și a insistat că trebuie să îl „asculte”.

Discuțiile dintre ei au continuat și Carla Howe le-a spus prietenilor cum a fost surprinsă când Andrew Tate i-a spus din senin că se află în România și i-a cerut să ia avionul şi să vină să-l viziteze.

La început ea i-ar fi spus că nu poate „veni în altă țară să întâlnesc pe cineva pe care nu l-am văzut niciodată”. S-a răzgândit după ce o prietenă s-a oferit să o însoţească. În cele din urmă, Carla nu a mai ajuns în România deoarece discuţiile lor s-au oprit brusc când Tate a primit interdicţie pe platoforma de socializare.

„M-am gândit să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el”.

Citeşte şi: Ce au găsit anchetatorii în casa fraților Tate. Printre obiecte era şi o gorilă făcută din dolari – VIDEO

„Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare. Lucrurile ar fi putut fi foarte diferit dacă aș fi mrs – nu vreau să mă gândesc ce ar fi fost. Mulți oameni cred că, fiind faimos, nu ar face nimic rău, dar suntem într-o nouă epocă. Doar pentru că e cunoscut nu înseamnă că nu este capabil de alte lucruri”, a mai spus modelul Playboy.