Andrew Tate nu se poate odihni. Milionarul are parte de coșmaruri: „Sunt brutale, Dumnezeu mă pregătește”

Andrew Tate are parte de coșmaruri. Cei doi frați încearcă din răsputeri să scape de arestul la domiciliu dar, din nefericire, vor mai sta acasă încă o lună. Ei se bucură și de foarte multă popularitate pe rețelele de socializare, așa că au profitat de acest lucru pentru a le transmite fanilor mai multe mesaje.

24 apr. 2023, 13:14
Andrew Tate nu se poate odihni. Milionarul are parte de coșmaruri: „Sunt brutale, Dumnezeu mă pregătește”
Andrew Tate are parte de coșmaruri

Andrew Tate are parte de coșmaruri. După trei luni petrecute în spatele gratiilor, cei doi frați se bucură de libertate, fiind plasați în arest la domiciliu. Primul lucru pe care l-au făcut a fost să posteze în mediul online.

Andrew Tate are parte de coșmaruri

Înainte de ultimul proces, Andrew a postat un  mesaj pe contul său de Twitter, în care le-a spus fanilor săi de ce se teme cel mai tare în ultima perioadă. Milionaru are grijă să-și țină mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, iar acum le-a spus care e cea mai mare frică. El a menționat că are coșmaruri și crede că e pregătit de Divinitate pentru ce urmează.

Am parte de coșmaruri brutale. Dumnezeu mă pregătește, pentru a se asigura că nu voi fi surprins pe câmpul de luptă.”, a fost mesajul lui Andrew.

Tristan și Andrew Tate nu au dreptul de a părăsi locuința, nu au voie să ia legătura cu celelalte persoane implicate în dosar și trebuie să răspundă de fiecare dată când polițiștii sau procurorul de caz îi cheamă la audieri.

Cei doi au fost vizitați și de fani, au chemat o maseoză și au primit flori de la admiratorii lor. Atât frații Tate, cât și cele două complice din dosar, își vor petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Citește și: Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor

Andrew Tate, despre viața în închisoare

Andrew Tate le-a trimis un mesaj urmăritorilor săi, în care s-a plâns despre viața din spatele gratiilor. „Există un singur fel în care poți să supraviețuiești în închisoare: cu un autocontrol desăvârșit și cu disciplină. În închisoare, plăcerile vieții sunt foarte mici: telefoanele și cafeaua fierbinte. Când te trezești, abia aștepți să pui mâna pe o cafea fierbinte și să dai telefoane.

Dar asta este o greșeală de amator. Plăcerile zilnice sunt limitate. Dacă le consumi de la prima oră, ești condamnat apoi la o zi mizerabilă.”, a scris Andrew Tate, conform The Sun.