Andrew Tate sfidează Poliția din spatele gratiilor. Apar noi detalii din viața fraților milionari

Noi informații controversate în cazul celor doi frați milionari. Andrew Tate a avut o reacție ironică pe Twitter.

09 ian. 2023, 22:11
Andrew Tate sfidează Poliția din spatele gratiilor. Apar noi detalii din viața fraților milionari
Andrew Tate, mesaj ironic din arest

Aflat în arest, Andrew Tate a postat un mesaj ironic pe Twitter. Reacția vine după ce au apărut informații că acesta ar fi fost scos din arest și dus la spital, după ce s-a simțit rău. Avocatul celor doi frați a vorbit pentru prima dată despre dosarul în care aceștia sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Unul dintre mesajele lui Andrew Tate face referire la faptul că a fost scos din arest și dus la spital dușpă ce i s-a făcut rău. Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate, nu a putut preciza dacă Andrew suferă de vreo boală.

Citește și: Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Totuși, avocatul a adus lămuriri despre probele pe care le au procurorii și a dat detalii despre viața personală a milionarilor. Acesta susține că Andrew și Tristan au copii în România, iar pe social media doar joacă niște roluri.

„Nu există în acest moment nicio singură probă în afară de declarația victimei care să conducă la ideea că a fost săvârșit un viol. Practic, știm că aceste persoane au făcut acuzații… au plecat liniștite și astăzi nu știm de unde să le luăm. Diferența dintre personaj și persoane… se promovează ca personaje pe social media… o imagine, un produs, o idee” (…) Au copii, ambii au copii în România”, a declarat avocatul.

Și o fostă șefă de penitenciar, actual model pe o paltformă pentru adulți, a sărit în apărarea lui Andrew Tate: „Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. E un om deosebit… trateaza frumos femeile. Am locuit o perioadă în casă cu el… am ajuns la el. M-a învățat tot ce se poate. Nu cred că este genul de bărbat care să folosească forța pentru a avea o femeie”.

Citește și: Fraţii Tate, noi stenograme incendiare din dosar: „Voi fi ultimul bărbat din viaţa ta”

Andrew Tate, mesaj din arest

Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Oamenii legii au ridicat din vila lor din Voluntari mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute captive tinerele racolate s-ar afla în centrul comunității, în apropierea sediului de poliție.

„Matrix m-a atacat. Dar ei înțeleg greșit, nu poți ucide o idee. Greu de ucis”, a transmis Andrew pe Twitter.