Fraţii Tate, noi stenograme incendiare din dosar: „Voi fi ultimul bărbat din viaţa ta”

Andrew şi Tristan Tate, cunoscuţi la nivel internaţional drept vedete în social media, le racolau pe femeile pe care le exploatau promiţându-le acestora relaţii stabile. „Nevoia de atenţie şi stabilitate” a femeilor aflate în stare de vulnerabilitate era speculată pentru a le câştiga încrederea. Una dintre victime, care a venit din altă ţară pentru a locui cu Tate, a fost minţită cu privire la locul în care va sta, fiind apoi dusă într-o casă alături de alte femei pe care cei doi le exploatau.

07 ian. 2023, 17:40
Fraţii Tate, noi stenograme incendiare din dosar: „Voi fi ultimul bărbat din viaţa ta”

Fraţii Tate riscă ani grei de închisoare. Stenogramele dovedesc abordarea cinică a celor 2 frați, care acționau prin metoda „Loverboy”.

DISCUȚIE ANDREW TATE/VICTIMĂ

Emory (ANDREW TATE) : trebuie să înțelegi că, odată ce ești a mea, vei fi a mea pentru totdeauna. O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul. Voi fi ultimul bărbat din viața ta.”;

Emory: ce ne facem dacă ne îndrăgostim și te răpesc să te aduc la București?
Fată: Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin”;

Emory: mai întâi trebuie să văd în ochii tăi că nu vei putea trăi niciodată fără mine. Si apoi pot avea încredere în tine să îți arăt totul
Fată: Adu un inel cu tine când vii 😊

Emory: poți fi suficient de iubitoare ca să fii soție? Să fii mereu lângă mine, oriunde merg? Să vorbești cu 0 bărbați în afară de mine? Ride or die? 😊”;

Emory: trebuie să te muți în România cu mine, să fiu cu ochii pe tine” ;
Emory: Ești a mea. Să nu uiți asta. Și să te porți ca atare. Vom fi împreună curând.
Fată: dar pot să am încredere în tine?
Emory: Da. Poți.
Emory: Te vei muta în România cu mine. Planific când ajung acolo. Mai întâi, s-ar putea să trebuiască să merg la Praga câteva zile.
Emory: și ne întâlnim în România.”
Emory: și vreau să știu că ești hotărâtă
Emory: Serioasă de căsătorie.
Fată: Da. Sunt serioasă”

Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate
După o astfel de abordare siroposă, frații Tate și asociații lor discutau despre fetele racolate ca despre o marfă.

ANDREW TATE: I-ai spus tâ…ei celei noi că faci o grămadă de bani?
ANDREW TATE: cere-i să facă poze cu tine
P.I.: da.
P.I.: adică eu și ea în poze?
ANDREW TATE: da
P.I.: ce fel de poze?
ANDREW TATE: orice pentru onlyfans
P.I.: în lenjerie intimă? Nu o va face
ANDREW TATE: vezi

P.I.: G a vorbit cu ea azi și va intra live cu B diseară să încerce

ANDREW TATE: Iar cu fata cea nouă a lui Tristan faci o treabă foarte bună
ANDREW TATE: Tristan vrea să o aduci înapoi și să rămână acolo
ANDREW TATE: mâine am grijă de B și U, trebuie să fim singuri și să găsim o soluție la asta”.
P.I.:. știe despre onlyfans?
TRISTAN TATE: nu
TRISTAN TATE: și studiază să devină avocat, nu îi pasă
TRISTAN TATE: și nu ar face-o niciodată
P.I.:. știu. Mi-a cerut să îi arăt TikTok-ul meu și nu eram sigură.

CUM OBLIGAU FRAȚII TATE FETELE SĂ SE PROSTITUEZE

„Persoana vătămată G.E.A. a susținut că nu a apelat la poliție, deoarece inculpatul Tristan Tate a speriat-o, i-a spus că are camere de supraveghere amplasate peste tot în casă și chiar i s-a întâmplat ca atunci când mergea în sufragerie să scrie, inculpatul Tristan Tate să îi trimită mesaj și să îi comunice că o vede că se află în sufragerie și scrie. Astfel, inculpatul Tristan Tate îi dădea de înțeles că este tot timpul supravegheată,” se arară în rechizitoriul procurorilor, potrivit Realitatea Plus

CUM OBLIGAU FRAȚII TATE FETELE SĂ SE PROSTITUEZE

„A menționat persoana vătămată G.E.A. că înainte de a vorbi cu U.A., a vorbit cu numita P.Y. despre tot ce de întâmpla acolo și și-a dat seama că A. nu știa ce se întâmpla cu adevărat. Fetele nu aveau voie să vorbească între ele despre celelalte relații pe care le aveau, iar în cazul în care se întâmpla asta, erau amenințate că vor fi bătute de către numita Naghel Georgiana. Numita P.Y. chiar a fost amenințată de către inculpata Naghel Georgiana. Potrivit declarației persoanei vătămate G.E.A., ele se aflau în acea casă, deoarece erau la început” se arară în rechizitoriul procurorilor, potrivit Realitatea Plus

EXCLUSIV: Fiica lui Cozmin Gușă a fost abordată de frații Tate. Cum își racolau victimele / „Obișnuia să ne strângă și de gât” – STENOGRAME

„Conform declarației persoanei vătămate G.E.A., în perioada în care a locuit cu acele fete, nu avea voie să iasă singură din casă, tot timpul era supravegheată de celelalte fete, mai puțin de A. De fiecare dată când spunea că vrea să iasă afară, i se spunea că, obligatoriu, trebuie să fie însoțită de altcineva, „.

„Judecătorul remarcă aptitudinea inculpaţilor de a identifica persoanele vulnerabile şi de a exploata nevoile de afecţiune, încredere, stabilitate ale acestora, creându-le impresia unei relaţii apropiate şi înlăturând astfel orice suspiciune pe care ar fi putut-o avea victimele, nevoia de atenţie şi de afecţiune din partea inculpaţilor fiind apoi exploatată în vederea determinării acestora la prestarea activităţilor mai sus expuse”, motivează Tribunalul Bucureşti, care a admis propunerea procurorilor DIICOT de emitere a mandatelor de arestare preventivă pe numele fraţilor Andrew Tate, Tristan Tate şi a celor două femei românce, complice ale acestora.
În documentele aflate la dosarul instanţei se arată cum una dintre victimele din dosar a fost minţită încă dinainte ca aceasta s ajungă în România, dar şi după ce a ajuns la Bucureşti.

Victima lui Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare: „Ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”

„Faptul că persoana vătămată a fost recrutată de către inculpatul (…) prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a pune bazele unei relaţii de căsătorie sau concubinaj şi existenţa unor false sentimente ale inculpatului faţă de persoana vătămată rezultă şi din conversaţiile purtate prin intermediul aplicaţiei de comunicare la distanţă, de către persoana vătămată cu inculpatul, redate în procesele-verbale din dosarul de urmărire penală. (…) Cu privire la mutarea sa în România, persoana vătămată (…) a declarat că inculpatul (…) i-a spus iniţial că vor locui împreună, însă ulterior i-a spus că în casa în care locuieşte acesta stau mai mulţi bărbaţi care lucrează cu el şi cu fratele său, aşa că este mai bine să ia un alt apartament, doar pentru ei doi. La momentul în care persoana vătămată a ajuns în România, inculpatul  nu se afla în ţară şi i-a spus persoanei vătămate că nu va putea locui în apartament, aceasta trebuind să locuiască cu (…), care i-a cumpărat biletul de avion, a preluat-o de la aeroport şi a condus-o în imobilul unde urma să locuiască. Aceste aspect sunt confirmate de conversaţiile dintre persoana vătămată şi inculpat purtate prin intermediul aplicaţiei de comunicare la distanţă. Persoana vătămată a arătat că atunci când inculpata … … a luat-o de la aeroport, i-a spus că va locui cu nişte fete care lucrează pentru inculpatul … şi fratele său, acestea având conturi pe … şi împărţind câştigurile cu cei doi. A menţionat persoana vătămată că i s-a părut ciudat ceea ce îi spunea inculpata …, dar era deja în România şi nu mai avea ce face, gândindu-se că în momentul în care inculpatul … va reveni în România, vor locui împreună, aşa cum îi promisese”, se mai arată în documentele depuse la dosarul celor patru.

Fraţii Tate şi „îngerii” manipulatori

Magistraţii constată, în baza probelor administrate de către anchetatori, că cele două complice care lucrau alături de fraţii Tate pentru exploatarea femeilor le supravegheau în mod constant pe victime.

„Nu poate fi ignorată nici contribuţia inculpatelor, care realizau pentru inculpaţi supravegherea constantă a victimelor, le coordonau activitatea zilnică şi exercitau presiuni psihice asupra acestora pentru ca acestea să lucreze cât mai mult. Sub acest aspect, judecătorul de drepturi şi libertăţi reţine că lăsarea inculpaţilor în stare de libertate prezintă un pericol pentru ordinea publică şi se impune luarea măsurii arestării preventive pentru înlăturarea acestei stări de pericol, având în vedere gravitatea deosebită a infracţiunilor săvârşite de către inculpaţi, modalitatea concretă în care aceştia au acţionat, dovedind un dispreţ fundamental pentru relaţiile sociale ocrotite de normele penale”, se mai arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Bucureşti.