Andronescu despre posibilitatea de a prelua Ministerul Educaţiei: Râdeţi de mine?

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat că ministrul propus pentru portofoliul Educaţiei, Corina Dumitrescu, trebuie să aducă argumente în ceea ce priveşte acuzaţiile care i se aduc, iar la întrebarea jurnaliştilor dacă ar fi dispusă să preia acest minister, a răspuns: "Râdeţi de mine?"

RomaniaTV.net
05 mai 2012, 10:59
Andronescu despre posibilitatea de a prelua Ministerul Educaţiei: Râdeţi de mine?

Andronescu a precizat, sâmbătă, că o eventuală înlocuire a Corinei Dumitrescu din calitatea de ministru propus pentru Ministerul Educaţiei ţine strict de premierul desemnat Victor Ponta.

„Cred că doamna Dumitrescu trebuie să dea o explicaţie acestor lucruri. Sigur, probabil are argumente. Fiecare om are calităţi. Nimeni nu e perfect. Cred că, dacă doamna Dumitrescu aduce argumente pentru reproşurile care i s-au făcut, nu văd… E profesor, e rector”, a spus Andronescu.

Întrebată de jurnalişti dacă ar fi dispusă să preia funcţia de minstru al Educaţiei, înlocuind-o astfel pe Corina Dumitrescu, Andronescu a răspuns: „Râdeţi de mine?!”.

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, că ministrul nominalizat pentru Educaţie, Corina Dumitrescu, are obligaţia de a lămuri public, până luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, preşedintele PSD afirmând, în legătură cu acest subiect, că „nu e normală situaţia”.