Andy Murray a rămas fără mingi în pantaloni, la Wimbledon VIDEO

Din cauza echipamentului de joc, scoţianul a avut probleme în timpul unui joc susţinut la Wimbledon, însă incidentul i-a amuzat pe spectatori.

RomaniaTV.net
06 iul. 2012, 08:25
Andy Murray a rămas fără mingi în pantaloni, la Wimbledon VIDEO

Turneul de la Wimbledon este aproape de a-şi desemna câştigătorii, pe tabloul feminin stabilindu-se deja finalistele, Serena Williams şi Agnieszka Raadwanska, în timp ce la masculin se joacă vineri semifinalele, Roger Federer – Novak Djokovic şi Andy Murray – Jo Wilfried Tsonga.

Cele două săptămâni de tenis de la All England Club au avut parte de mai multe momente amuzante, unul dintre ele avându-l în prim plan pe scoţianul Murray, căruia i s-a întâmplat un lucru neobişnuit. În timpul meciului cu Marcos Baghdatis el a pierdut de două ori mingea de rezervă pe care o avea în buzunarul pantalonilor, fiind penalizat cu pierderea punctului.

De asemenea, el a prins o altă minge, înainte ca aceasta să apuce să cadă în iarbă. De vină pentru acest incident ar fi designerul de echipament sportiv, dar Murray trebuie să fie foarte atent cum se îmbracă astăzi, în semifinala cu Tsonga.