Angajări 2023. Joburi în magazinele DM din 11 oraşe. 3.000 de lei net pentru vânzători, bonuri de masă, comision din profit

Un casier încasator din Bacău, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei, tichete de masă de 400 de lei lunar și un comision din vânzări de 300 de lei lunar.

20 apr. 2023, 13:12
Angajări 2023. Joburi în magazinele DM din 11 oraşe. 3.000 de lei net pentru vânzători, bonuri de masă, comision din profit

Angajări 2023. Lanțul de magazine DM face angajări în mai multe orașe din țară, pe poziții diverse.

CLICK AICI PENTRU DETALII.

Se caută:

 • Arad
 • București
 • Buzău
 • Iași
 • Ploiești

AICI PUTEȚI APLICA.

 • Sighișoara
 • Slobozia
 • Târgu Mureș
 • Timișoara
 • Turda
 • Vaslui

CLICK PENTRU DETALII.Joburile sunt în:

 • asistent de vânzări
 • manipulant de marfă
 • director de magazin
 • personal de curățenie
 • coordonator de logistică
 • asistent resurse umane
 • asistent expansiune
 • asistent controlling
 • specialist controlling
 • desenator Autocad

CLICK PENTRU A APLICA.Angajări 2023. Ce se oferă în afară de salariu:

 • Bonusuri din vânzări
 • Bonuri de masă
 • Asigurare medicală privată
 • Dezvoltare profesională și personală
 • Program flexibil

AICI PUTEȚI APLICA.Angajări 2023. Ce salarii sunt la DM

Potrivit site-ului undelucram.ro, un casier încasator angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, câștiga în februarie 2023 un salariu lunar net de 2.500 de lei și tichete de masă de 600 de lei. Așadar, cu bonurile de masă, un vânzător câștiga 3.100 de lei.

Un recepționer de marfă angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 3.350 de lei.

Un casier încasator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în septembrie 2022 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în octombrie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei, tichete de masă de 420 de lei lunar și un comision din vânzări de 500 de lei pe lună.

Un casier încasator din Bacău, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei, tichete de masă de 400 de lei lunar și un comision din vânzări de 300 de lei lunar.

Un motostivuitorist angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2021 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un operator de achiziții prin telefon angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2022 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un operator de achiziții angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în noiembrie 2011 un salariu lunar net de 2.398 de lei și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un operator angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

Joburi la Profi: transport, extra zile de concediu, abonament sportiv. Salariu de 3.000 de lei net/lună
Un operator de achiziții angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un specialist dezvoltare personal angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2021 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Angajări 2023. Locurile de muncă cu cele mai mari salarii din România 

Ofertele existente pe piață se pot potrivi uneori mai mult, alteori mai puțin. Indiferent dacă intenționăm să candidăm la un nou loc de muncă sau dacă facem o reconversie profesională, contează cum ne prezentăm. Un CV bine realizat, fie cu CVMaker.ro, fie utilizând un template simplu din Word, ne poate deschide ușa către un loc de muncă mai bine plătit.

Având în vedere că piața locurilor de muncă se diversifică încontinuu, și oportunitățile de muncă apar din ce în ce mai des. Uneori, calificările pe care le deținem pot fi insuficiente pentru un anumit domeniu, în astfel de situații fiind necesare cursuri suplimentare. Alteori, acestea pot fi mai mult decât suficient pentru a avea un bun start în carieră.

Indiferent de situația în care te afli, am analizat ofertele de pe piața locurilor de muncă și am alcătuit un top al celor mai bine plătite locuri de muncă din anul 2023 în România. Am structurat locurile de muncă în funcție de domeniul de activitate pentru a-ți fi mai ușor să identifici ramura de activitate care ți s-ar potrivi.

Cele mai bine plătite locuri de muncă din domeniul IT
Domeniul IT rămâne pe primul loc din punct de vedere al remunerației. Salariile de aici variază în funcție de experiență, însă uneori și în lipsa acesteia se poate primi un salariu mai mult decât decent.

Angajări în ARMATA ROMÂNĂ 2023: Ce trebuie să faci dacă vrei să lucrezi în MApN. Ce diferenţe salariale sunt între soldat, căpitan şi maior!

Locurile de muncă ce ies în evidență în acest domeniu sunt următoarele:

 • NET developer: poate fi considerat jobul cel mai bine plătit din industria IT. Chiar dacă ești la început și nu ai o experiență considerabilă în domeniu, poți avea un salariu net lunar de aproximativ 8.000 RON;
  full stack developer: salariile depind de nivelul pe care te afli. Dacă ești la început, poți lua un salariu de 4. 000 – 7.700 RON, pe nivel middle salariul este de peste 10.900 RON, iar pe nivelul senior salariul depășește un nivel de 16.000 RON;
  frontend developer: salariul pornește de la 4.000 RON net pe lună și poate atinge 6.000 RON pentru cei care nu au experiență sau o experiență mai mică de 2 ani. Pe nivelul de mijloc salariul este de 7.000 –  9.000 RON, iar dacă ești senior developer și ai o experiență de peste 4 ani, poți câștiga peste 9.000 RON net pe lună.

Sectorul bancar

este un alt domeniu în care există câteva locuri de muncă bine plătite. De această dată, ocuparea lor presupune deținerea de studii superioare în domeniu, însă valoarea salariului motivează. Iată care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă din sectorul bancar:

 • trader: poziția de trader poate fi destul de antrenantă. Salariul unui trader pornește de la un nivel salarial de aproximativ 4.000 RON și poate atinge un nivel de 12.500 RON;
  product manager: un manager de produs câștigă în medie între 3.600 RON și 11.900 RON pe lună;
  department manager: și aici salariul are o valoare destul de mare, valoarea acestuia oscilând între 3.400 RON și 10.500 RON, în funcție de experiență.

Cele mai bine plătite locuri de muncă în vânzări

Dacă vânzările te pasionează și deții abilități de convingere, atunci acest sector și se potrivește cu siguranță. Firea comunicativă, empatia, dar și abilitatea de a analiza, sunt calități indispensabile unei persoane care lucrează în domeniul vânzărilor. Iată care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă din domeniu:

 • director de vânzări: dacă deții și abilități de coordonare, atunci postul de director de vânzări ți s-ar putea potrivi. Pe un asemenea post poți primi un salariu ce pornește de la aproximativ 4.400 RON și poate ajunge la aproximativ 19.800 RON;
  manager regional: ca manager regional salariul de pornire este de 4.300 RON și poate ajunge la un nivel mediu de 10.400 RON, însă poate fi mai mare de atât;
  manager economic / financiar: salariu oferit pe un asemenea post poate avea valori lunare cuprinse între 3.900 RON și 13.500 RON.

Cele mai bine plătite locuri de muncă în sectorul de marketing

Marketingul este un domeniu de actualitate și un element indispensabil în sectorul de vânzări. Creativitatea și organizarea sunt calități de mare preț pentru persoanele ce lucrează în acest domeniu sau care intenționează să lucreze în domeniu. Cele mai bine plătite locuri de muncă din acest sector sunt:

 • manager de marketing digital: abilitățile de coordonare îți pot aduce venituri mai mari. Un manager de marketing digital câștigă în medie un salariu lunar ce începe de la 3.600 RON și poate ajunge la 10.400 RON;
  manager de produs în marketing: pe acest post, salariul mediu are o valoare medie cuprinsă între 2.800 RON și 8.600 RON, însă poate depăși nivelul în funcție de performanță;
  manager PR: salariul acestui post are valori medii de minim 2.600 RON și de maxim 8.600 – 9.000 RON.