ANGAJĂRI 2023. Se oferă pe loc 3.000 de euro net pe lună, plus program flexibil, tichete de masă şi pensie privată

Un angajat pe poziţia de PEGA developer are un salariu care variază, în medie, între 2.100 şi 3.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

15 aug. 2023, 09:30
ANGAJĂRI 2023. Se oferă pe loc 3.000 de euro net pe lună, plus program flexibil, tichete de masă şi pensie privată

ANGAJĂRI 2023.  Salarii atractive pentru un PEGA developer. „Pega se ocupă de crearea, configurarea şi personalizarea soluţiilor software pe baza platformei Pega, utilizând instrumente precum Pega Designer Studio. Ei lucrează cu elementele de bază ale platformei, cum ar fi fluxurile de lucru, regulile de afaceri, interfeţele utilizator şi integrările cu alte sisteme. Dezvoltatorii Pega trebuie să înţeleagă nevoile afacerii şi să traducă aceste cerinţe în funcţionalităţi şi procese eficiente în aplicaţiile dezvoltate pe această platformă. Totodată, printre cerinţe se mai numără îi experienţa de lucru în JAVA şi cunoştinţele de programare orientate pe obiecte, tehnologii web şi baze de date relaţionale. Salariul variază între 2.100 şi 3.000 de euro net”, a detaliat Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

ANGAJĂRI 2023. Ce salariu are un asistent maternal în România: peste 3200 de lei pentru meseria de „părinte profesionist”. Leafa se poate dubla din sporuri

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil, tichete de masă, pensii private şi asigurări de sănătate, schimb de experienţă şi formare cu profesionişti internaţionali.

ANGAJĂRI 2023. În prezent, 499 posturi vacante pentru poziţia de PEGA developer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Cluj-Napoca.
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Tichete de masă 2023. Anunţul care va înfuria milioane de bugetari. Se aplică şi voucherelor de vacanţă din toamnă!

ANGAJĂRI 2023. Un angajat pe poziţia de specialist în comerţ electronic are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un specialist în comerţ electronic este un profesionist care se concentrează pe diverse aspecte ale gestionării şi optimizării operaţiunilor de retail online. Specialiştii în comerţul electronic joacă un rol esenţial în a se asigura că un magazin online funcţionează fără probleme, atrage clienţi şi generează vânzări. Responsabilităţile lor cuprind o gamă largă de sarcini legate de marketingul online, vânzări, experienţa clienţilor şi gestionarea site-urilor web în cadrul ecosistemului de comerţ electronic. Oferta salarială pentru poziţia de specialist e-commerce este între 900 şi 1.400 de euro lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: mod de lucru hibrid, tichete de masă, prime de sărbători, asigurare de sănătate, asigurare stomatologică.

În prezent, 204 posturi vacante pentru poziţia de specialist în comerţ electronic sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi şi altele.