Angajări pe 1.600 lei – 3.200 lei lunar. Iată oferta de muncă

Iată oferta de muncă în România, remunerată cu venituri lunare cuprinse între 1.600 lei şi 3.200 lei. Iată ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2016, 09:18
Angajări pe 1.600 lei – 3.200 lei lunar. Iată oferta de muncă

O agenţie de publicitate angajează operatori vânzări prin telefon.
Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de comunicare, e empatic, perseverent. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în call center, recuperări, sondaje, telesales sau telemarketing.
Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri cuprinse între 2.100 lei şi 3.200 lei lunar.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O şcoală privată angajează o învăţătoare.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolventă de liceu sau colegiu pedagogic, ai studii superioare de profil, cel puţin patru ani experienţă în educaţie, cunoştinţe cel puţin medii de limba engleză sau de limba germană. Angajatorii ofertează candidatele cu salariu care porneşte de la 2.500 lei pe lună.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

O agenţie de performance marketing angajează un asistent manager.
Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte foarte bine limba română şi limba engleză, e rezistent la stres, are cel puţin trei ani experienţă în muncă, ştie să opereze un PC, are cunoştinţe de contabilitate primară. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 1.600 lei pe lună. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.