Angajări pe bandă rulantă. S-a dat liber la concursuri. Nu trebuie să ai facultate, salariul atractiv, tichete de masă şi vouchere de vacanţă!

Posturi vacante la școli, spitale și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs chiar din luna ianuarie a anului viitor, după ce s-au deblocat posturile la stat.

28 dec. 2022, 12:21
Angajări pe bandă rulantă. S-a dat liber la concursuri. Nu trebuie să ai facultate, salariul atractiv, tichete de masă şi vouchere de vacanţă!

Angajări la stat. Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în Prahova. Pe listă figurează posturi de mediator școlar, secretar, șofer, îngrijitor, administrator financiar/contabil, dar și de asistent medical, administrator de patrimoniu, muncitor calificat și de asistent medical șef pe unitate, precum și de consilier juridic la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova.

Școala Gimnaziala, Comuna Cerasu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar.

Undă verde pentru angajările la stat. Guvernul deblochează posturile bugetarilor de la 1 ianuarie 2023, dar taie cheltuielile cu 10%

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Iulia Hașdeu”, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar (0,5 normă).

Școala Gimnazială, comuna Șotrile, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer.

Şcoala Gimnazială Măneciu Pământeni, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, treapta profesională II, G/M, 0,5 normă, la Grădinița Centru.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor IM.

Liceul „Simion Stolnicu”, Orașul Comarnic, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor 0,75 normă (6 ore pe zi).

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar/contabil.

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Primăria Comunei Tătaru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de muncitor – șofer microbuz școlar.

Școala Gimnazială „George Emil Palade” Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare, la Scoala Gimnaziala George Emil Palade (0,75 normă) si  structura Grădinița cu Program Normal Nr.20 (0,25 normă).

Guvernul dă liber la angajări în sistemul de stat. Unde sunt posturi vacante pentru noi bugetari

Liceul Teoretic, comuna Filipeștii de Pădure, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar 0,5 normă.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic gradul IA, în cadrul compartimentului Legislație și Contencios.

Primăria Orașului Băicoi, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • muncitor calificat I (sudor), la Atelierul Gospodărie Locală;
    muncitor calificat I (atribuţii electrician), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi;
    muncitor calificat I (atribuţii instalator), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi;
    muncitor calificat I (atribuţii peisagist/floricultor), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi – 2 posturi;
    muncitor necalificat I, la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi – 2 posturi.

Școala Profesională, Comuna Starchiojd, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, de mediator școlar.

Școala Gimnazială „Constantin Stere”, comuna Bucov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, de mediator școlar.

Liceul Tehnologic „1 Mai”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator patrimoniu.

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesională I (cod COR 832201), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Școala Gimnazială „Învățător Dinu Nicolae”, comuna Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor II, 0,75 normă, la structura Școala Primară Zănoaga și Grădinița cu program normal Zănoaga.

Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu”, Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de administrator financiar-contabil I, 0,5 normă.

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de îngrijitor 0,25 normă + fochist 0,25 normă (1 post cu 0,5 normă), la Grădinița cu Program Normal „Albinuța”.

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de asistent medical șef pe unitate (S).