Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.300 de lei net lunar. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă plătită cu salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.300 de lei "în mână", potrivit anunţurilor de recrutare în care angajatorii au făcut publice remuneraţiile oferite celor selectaţi în posturile vacantate. 

RomaniaTV.net
19 iul. 2018, 07:36
Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.300 de lei net lunar. Iată oferta de muncă

O firmă angajează pe postul de Collections Account Manager pe salarii de 3.300 de lei „în mână”.
Candidatul selectat pe acest post se va ocupa de colectarea debitelor prin telefon. Te califici pentru acest post dacă ai bune cunoştinţe de engleză, ai abilităţi solide de comunicare şi negociere, ştii să lucrezi la PC, eşti muncitor şi poţi lucra sub presiunea stresului.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează instalatori gaze naturale pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.000 de lei „în mână”, prime de sărbători şi, dacă e cazul, asigură cazare.
Candidatul potrivit pentru acest post e serios, implicat, are spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au autorizaţii ANRE şi permis de conducere categoria B.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează gestionari pe salarii cuprinse între 2.000 şi 2.500 lei net, în funcţie de experienţă.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e serios, responsabil, are abilităţi de comunicare și de lucru în echipă, atenţie distributivă.
Pe lângă salariu, angajatorii le oferă candidaţilor selectaţi pe acest post tichete de masă, prime de Paşti şi de Crăciun şi le decontează transportul la muncă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.