Angajări pe salarii de 1.000 de euro pe lună

RomaniaTV.net vă spune care sunt locurile de muncă plătite în această perioadă cu salarii de circa 1.000 de euro, conform ofertei de muncă disponibile pe cel mai mare site de recrutare, şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
30 oct. 2017, 06:36
Angajări pe salarii de 1.000 de euro pe lună

O firmă angajează pe postul de specialist fonduri europene.

Angajatorii caută un om cu experienţă în identificarea şi accesarea surselor de finanţare din fonduri europene, pentru pregătirea şi derularea proiectelor cu finanţare europeană, derulate de către firmă sau de către alți beneficiari şi la care firma va intenţiona să participe ca furnizor de bunuri şi servicii.
Candidatul ideal are experienţă în domeniul consultanţei în derularea de proiecte cu finanţare europeană, are bună capacitate de comunicare şi negociere, şi experienţă în lucrul în echipe multidisciplinare.

Candidatul selectat pentru acest post:

  • urmăreşte şi dezvoltă activ oportunităţi de finanţare (fonduri europene, Banca Mondială, etc.);
  • participă activ la elaborarea structurilor de finanţare, la întocmirea documentaţiei necesare;
  • întocmeşte studii de fezabilitate;
  • participă la întocmirea prezentărilor necesare pentru întâlnirile cu instituţiile financiare pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare şi promovează compania ca potenţial partener la aplicarea pentru finanţare.

Angajatorii recrutează pentru acest post un om cu studii superioare, care a urmat cursuri de pregătire în domeniul managementului de proiect şi în al fondurilor nerambursabile, care are cel puţin doi ani experienţă în obţinerea de fonduri nerambursabile, experienţă în coodonarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă, care are cunoştinţe avansate de Engleză şi cunoştinţe financiare.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii cuprinse între 1000 de euro şi 1500 de euro, telefon mobil şi bonusuri de performanţă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.

O companie angajează pe postul de IT security analyst pe salarii nete de peste 1.000 de euro pe lună.

Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.

O firmă angajează pe postul de mecanic auto pe salarii care pornesc de la 1.000 de euro pe lună. Angajatorii caută un om responsabil, serios, care poate lucra în echipă. Sunt avantajaţi cei care au experienţă în reparaţii auto.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post contract de muncă pe perioadă nedeterminată, prime de sărbători şi al 13-lea salariu.
Detalii, la acest link.