Angajări pe salarii de 1.800 lei – 2.000 lei net lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă pentru care angajatorii au făcut publice salariile, disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din ţară. Iată posturile vacante în această perioadă, aşteptările angajatorilor de la candidaţi, dar şi salariile şi beneficiile oferite de angajatori. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2017, 07:42
Angajări pe salarii de 1.800 lei – 2.000 lei net lunar

Oferta de muncă în România, disponibilă pe cel mai mare mare site de recrutare, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere candidaţilor

Un distribuitor de produse tehnice angajează 12 ingineri şi agenţi de vânzări pe salarii nete de circa 1.800 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are pregătire tehnică şi permis de conducere categoria B. Candidaţii sunt ofertaţi cu bonuri de masă şi bonusuri, maşină de serviciu (Opel Corsa), laptop şi telefon mobil.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare pe care le puteţi accesa la acest link, la acesta şi aici.

O firmă angajează consultanţi vânzări pe salarii nete de 1.700 lei lunar. Venitul mediu lunar al candidaţilor selectaţi pe acest post va ajunge la 2.000 lei (salariu şi bonusuri de vânzări), spun recrutorii în anunţul de angajare. Candidatul potrivit pentru acest post e dianamic, optimist, deschis, sociabil, are prezenţă plăcută şi experienţă în vânzări.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

O firmă angajează pe postul de montator mobilă pe salarii nete de 2.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e o persoană tânără, dinamică, rezistentă fizic, respectuoasă, punctuală, responsabilă, orientată către găsirea soluţiilor, care are cunoştinţe de bază în montarea mobilei.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de arhitect-proiectant mobilă, pe salarii de cel puţin 2.000 lei lunar.
Candidatul selectat pentru acest post va identifica nevoile clienţilor şi îi va consilia în privinţa amenajării cu mobilier, va concepe în format 3D proiectele de mobilier, pe baza discuţiilor cu clientii, va identifica şi propune accesoriile pentru mobilier, va realiza oferta de preţ şi o va transmite clientului.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.