Angajări pe salarii de 4500-10.000 de lei „în mână”, plus comisioane şi sporuri. Nu se cere facultate! Unde se depun CV-uri

Posturile pentru care se fac angajări pe salarii de la 4.500 de lei la 10.000 de lei net: director tehnic sisteme de securitate, arhitect, inginer, Business Development Representative, anunţă Economica.net.

08 ian. 2023, 08:30
Angajări pe salarii de 4500-10.000 de lei „în mână”, plus comisioane şi sporuri. Nu se cere facultate! Unde se depun CV-uri

Angajări pe salarii mari la început de an. Business Development Representative a recrutat în Bucureşti pe salarii nete de 6.000 de lei lunar de către firma Pynbooking.

Pynbooking, o firmă cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, caută candidatul potrivit pentru postul de Business Development Representative care să vândă soluții de Software as a Service (SaaS) către companii din industria HoReCa la nivel naţional şi internaţional.

Angajări pe salarii fabuloase, între 9000 şi 16.000 de lei pe lună. Topul celor mai căutate joburi

Pentru acest post angajatorii caută un candidat care are cunoştinţe solide de engleză, cu experienţă în vânzări business-to-business (B2B), cu bune abilităţi de persuasiune, cu excelente abilităţi de comunicare şi care e pasionat de tehnologie, aplicaţii, automatizări.
Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post salariu fix de 6.000 de lei net lunar, comision variabil în funcție de rezultate şi tichete de masă, conform anunţului de recrutare.

Angajări pentru toate studiile

Director tehnic sisteme de securitate recrutat în Bucureşti de firma de securitate Ok Guard pe salarii nete cuprinse între 4.500 de lei şi 5.000 lei net în perioada de probă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Se califică pentru acest post abolvenţii de studii superioare cu profil tehnic, cu atestat de inginer sisteme de securitate şi care au minimum doi ani experienţă în instalarea şi întreţinerea sistemelor de detecţie şi stingere incendiu, efracţie, CCTV, control acces, interfonie şi videointerfonie.

Angajări pe bandă rulantă. S-a dat liber la concursuri. Nu trebuie să ai facultate, salariul atractiv, tichete de masă şi vouchere de vacanţă!

Arhitect şi inginer coordonare atelier confecţii metalice, recrutaţi în Bucureşti de firma Brass&Wood Design pe salarii de circa 9.900 de lei net (2.000 de euro net lunar), conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Firma Brass&Wood Design angajează şi pe postul de lăcătuş cu experienţă în confecţii metalice pe salarii de circa 5.900 de lei net lunar (1.200 de euro).

Cu salarii nete de 5.000 de lei sunt ofertaţi instalatorii şi montatorii de tubulatură, cu studii medii şi cel puţin doi ani experienţă în montarea conductelor de ventilație, recrutaţi de firma Hospital Technical Solutions în Bucureşti şi Timişoara.

BestJobs, despre angajări: În 2023, deficitul de specialişti şi incertitudinile economice vor accelera strategiile de retenţie a angajaţilor. Anul trecut, cele mai căutate posturi au fost de contabil, inginer şi şofer

Companiile încetinesc ritmul de recrutare la început de an şi vor pune tot mai mult accent pe dezvoltarea echipei pentru a acoperi nevoile de creştere. În 2023, deficitul de specialişti şi incertitudinile economice vor accelera strategiile de retenţie a angajaţilor, arată platforma de recrutare online BestJobs.

”2022 a fost anul recordurilor în recrutare, cu peste 400.000 de locuri de muncă disponibile pe platforma de recrutare online BestJobs şi 5,5 milioane de candidaţi care au cumulat peste 8 milioane de aplicări în căutarea unui job nou, arătând cel mai mare interes din ultimii cinci ani”, anunţă platforma.

Cele mai multe căutări au fost pentru posturile de contabil, pentru care salariile nete pornesc de la 650 euro pentru un junior şi ajung la 1.800 euro pentru un expert, inginer, care în funcţie de specializare poate câştiga între 900 şi 1.600 de euro pe lună şi ăofer, pentru care salariul este între 800 şi 1.200 pentru cursele interne şi ajunge la 1.800 – 2.400 pentru cursele internaţionale.

Mai mult, domeniile cu cele mai multe oferte de angajare, dar şi cele mai multe angajări au fost Vânzări, IT/ Telecom, Inginerie, Financiar/ Contabilitate şi Producţie/ Logistică. Deficitul de specialişti rămâne în continuare o problemă în IT, Sănătate şi Tehnic.

 

„Semnalele actuale din piaţă indică faptul că ritmul angajărilor noi se va tempera în prima parte a anului, consecinţa unui context macroeconomic dominat de incertitudine. Deficitul de personal rămâne însă o provocare majoră pentru mediul de business şi în 2023, obligând departamentele de HR să se concentreze pe maximizarea indicatorilor de retenţie, dar şi pe dezvoltarea competenţelor angajaţilor existenţi sau chiar pe mobilitatea acestora între departamente, în funcţie de priorităţi şi disponibilitate. Astfel, candidaţii vor simţi din piaţă presiunea de a se dezvolta profesional, de a evolua şi a-şi perfecţiona aptitudinile, astfel încât să devină cât mai valoroşi pentru angajatori”, spune Andrei Frunză, CEO BestJobs România.

Pornită ca o propunere legislativă europeană, transparentizarea salariilor va prinde tot mai mult teren în 2023. Din totalul joburilor disponibile pe platformă în 2022, 22% au fost cu #SalariuLaVedere, iar cele mai multe astfel de joburi au fost în Vânzări, IT, Financiar/Contablitate.

În Vânzări, salariul cel mai mic este obţinut de un reprezentant de vânzări (700 – 860 de euro lunar), iar cel mai mare de un Senior Sales Executive, ce câştigă 2.200 – 2.800 de euro. În Producţie/Logistică, salariile pornesc de la 600 de euro lunar pentru un Gestionar depozit şi pot ajunge la 1.700-2.200 de euro pentru un Manager Logistică, iar în IT/ Telecom un Junior Network Engineer are un salariu cuprins în intervalul 840 – 1.100 euro, în timp ce un Lead Front-End Engineer poate accesa un salariu de 3.400 – 3.800 euro. În Financiar/ Contabilitate, cel mai mic salariu este obţinut de un Junior Auditor, ce poate accesa un salariu mediu lunar de 750 – 900 de euro, în timp ce un Financial Controller are un câştig mediu lunar ce poate ajunge la 1.900 de euro. 700 de euro lunar este suma cea mai mică pe care o poate obţine un angajat ce lucrează în Inginerie, pe rolul de Inginer proiectant instalaţii, iar cel mai mare salariu din Inginerie îl câştigă un Director Tehnic Instalaţii – stingere incendii, care poate ajunge şi la un salariu mediu de 3.500 de euro pe lună.

Oraşele cu cele mai multe oportunităţi profesionale în 2022 au fost Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, Sibiu, Arad, Târgu Mureş şi Oradea, principalii poli demografici şi economici la nivel naţional.

Angajări cu program flexibil, cele mai căutate

În 2022, pe lista de beneficii preferate s-au numărat posibilitatea de a lucra remote şi programul flexibil de lucru. 10% dintre joburile disponibile anul trecut pe BestJobs au putut fi realizate de la distanţă, în timp ce joburile hibrid au crescut tot mai mult ca volum, de la 14% la începutul anului la 20% spre final.

Şi în 2023, pentru a păstra în echipe angajaţii buni, companiile vor continua să fie flexibile şi să pună pe primul loc nevoile angajaţilor. Totodată, lista de beneficii va fi completată de bonusurile de performanţă, tichetele de masă şi primele de sărbători, la pachet cu posibilitatea de a-şi personaliza schema extra-salarială în funcţie de nevoi.

Începutul anului reprezintă momentul când angajaţii analizează lucrurile bune făcute din punct de vedere profesional pentru bunăstarea lor, statusul rezoluţiilor pe care le-au setat anul trecut şi setează altele noi. În 2022, angajaţii români au făcut schimbări profesionale, pentru starea lor de bine. Mai exact, 23% şi-au amenajat biroul de acasă, fapt ce le-a sporit productivitatea şi creativitatea, tot 23% au investit în propria dezvoltare profesională, 19% au avut curajul să îşi schimbe jobul şi tot 19% au obţinut o promovare, în timp ce 17% dintre candidaţi au demisionat de la un loc de muncă toxic, potrivit unui sondaj BestJobs realizat în luna decembrie, pe un eşantion de 1.049 de utilizatori de internet din România.

Acelaşi sondaj arată că aproximativ 40% sunt optimişti pentru 2023, comparativ cu 60% care sperau în decembrie 2021 că anul ce urmează va fi mai bun. 27% cred că va fi mai dificil, iar 16% sunt de părere că nu va fi diferit. Lecţiile pe care angajaţii le-au învăţat în 2022 şi vor să le aplice în 2023 fac referire la gestionarea mai bună a finanţelor, la bunăstare şi la timpul petrecut cu cei dragi. Astfel, 25% vor ca în 2023 să îşi ia mai mult timp liber şi să muncească mai puţin, 19% să fie mai atenţi la starea de sănătate în timp ce peste 16% vor să aibă mai mare grijă cu gestionarea banilor şi aproape 13% să prioritizeze bunăstarea psihică.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii, peste 35.000 de joburi şi mii de freelanceri, agenţi de recrutare sau specialişti în dezvoltare profesională şi personală (coachi, mentori, terapeuţi, avocaţi şi alte tipuri de specialişti).