Angajări pe salarii de la 1.500 lei până la 3.000 net lunar

Iată oferta de muncă disponibilă la începutul anului 2017 pe cel mai mare site de recrutare din ţară, pentru care angajatorii au făcut publice salariile şi beneficiile pe care sunt dispuşi să le ofere candidaţilor selectaţi. Vă spunem ce locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă, dar ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 07:07
Angajări pe salarii de la 1.500 lei până la 3.000 net lunar

Oferta de muncă disponibilă în ţară la începutul anului 2017

O firmă angajează, în sistem Uber, şoferi cu vârste cuprinse între 21 de ani şi 55 de ani, care au permis de conducere de cel puţin un an. Angajatorii promit salarii cuprinse între 1.800 lei şi 2.400 lei lunar şi bonusuri de cel puţin 100 lei lunar.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează agenţi call center pe salarii cuprinse între 1.600 şi 2.000 de lei, în funcţie de experienţă, la care se adaugă bonuri de masă.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de telesales şi negociere, atitudine orientată către clienţi, respectă termenele-limită şi este dispus să înveţe.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă de plasare de personal recrutează pe postul de office coordinator pentru o companie care activează în domeniul echipamentelor electrice. Pachetul salarial oferit pentru acest post include salariu cuprins între 2.500 lei şi 3.000 lei net lunar, tichete de masă şi asigurare medicală. Angajatorii caută pentru acest post persoane entuziaste şi orientate către activităţi care implică relaţionare şi comunicare, care au cunoştinţe medii de engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O pensiune de patru margarete angajează pe postul de recepţioner.
Angajatorii oferă salariu fix care începe de la 1.500 lei, în funcţie de experienţa relevantă în domeniu, şi bonuri de masă în valoare de 150 lei, precum şi o masă asigurată pe zi.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză, e atent la detalii, orientat către clienţi, are foarte bune cunoştinţe de operare PC. Experienţa în industria hotelieră, în recepţie sau în relaţii clienţi este un avantaj, dar nu un criteriu eliminatoriu la angajare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.