Angajări pe salarii de la 1.800 de lei, la circa 4.000 de lei lunar

Companiile sunt în continuare reticente să facă publice pe site-urile de recrutare salariile oferite pentru posturile pentru care fac angajări. RomaniaTV.net vă spune care sunt salariile oferite de puţinii angajatori din ţară care şi-au făcut publice, pe cea mai mare platformă de recrutare din România, salariile pe care le oferă candidaţilor selectaţi. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 06:16
Angajări pe salarii de la 1.800 de lei, la circa 4.000 de lei lunar

O firmă specializată în construcţii de drumuri, reţele de apă, de canalizare, staţii de tratare şi epurare, şi în construcţii civile angajează pe postul de asistent şef şantier construcţii, pe salarii nete de 2.000 de lei lunar.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au carnet de conducere (cel puţin categoria B), cunoştinţe în construcţii şi sunt dispuşi la deplasări.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe acest post salariu de 2.000 lei net lunar, maşină de serviciu, telefon.

Detalii, la acest link.

O firmă angajează pe postul de junior account manager pe salarii de 500 de euro lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, e entuziast, motivat, ambiţios, are gândire strategică şi creativă, şi e orientat către clienţi.

Amănunte, la acest link.

O farmacie angajează farmacist şi asistent farmacist pe salarii de la 400 de euro la 800 de euro lunar, dar şi bonusuri de performanţă, de la 150 de euro la 250 de euro.

Informaţii suplimentare despre aceste posturi, la acest link.