Angajări pe salarii de la 1.600 euro până la 2.000 euro pe lună. Experienţa nu e obligatorie

Iată oferta de muncă pentru români în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Angajatorii ofertează candidaţii români cu salarii cuprinse între 1.600 euro şi 2.000 euro, funcţie de numărul de ore lucrate.

RomaniaTV.net
07 mart. 2016, 08:54
Angajări pe salarii de la 1.600 euro până la 2.000 euro pe lună. Experienţa nu e obligatorie

O firmă de plasare de forţă de muncă caută români dispuşi să lucreze ca infirmieri în Marea Britanie. Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba engleză la nivel conversaţional, e sociabil, comunicativ. Experienţa în domeniu nu este obligatorie. Sunt însă avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat cu persoane în vârstă sau cu cu handicap (fizioterapeut, asistent social, infirmier, educator, profesor pentru persoane cu dizabilităţi fizice sau psihice etc).
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare cuprinse între 1.600 euro şi 1.700 euro pentru 45 de ore lucrate pe săptămână, sau 1.850 euro şi 2.000 de euro pentru un program de muncă de 55 ore pe săptămână.

Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Tara Winthrop Private Clinic din Dublin, specializată în îngrijiri paliative, recrutează asistenţi medicali din România.
Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de asistent medical generalist, preferabil calificat după anul 2007, cunoaşte limba engleză la nivel conversaţional, poate lucra independent, dar şi în echipă.
Asistenţii înregistraţi în Ordinul Asistenţilor Medicali în Irlanda sunt ofertaţi cu salarii de 30.000 euro – 40.000 euro pe an, funcţie de experienţă şi nivelul de educaţie al candidaţilor. Candidaţii în curs de înregistrare în Ordinul Asistenţilor Medicali în Irlanda sunt ofertaţi cu salarii de circa 1700 euro pe lună.
Programul de lucru este de minimum 39 de ore pe săptămână. Angajatorii ofertează candidaţii cu 20 de zile de concediu de odihnă pe an, le achită zborul până în Irlanda, le achită prima lună de chirie candidaţilor selectaţi şi le oferă gratuit trei mese pe zi în zilele de muncă.
Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi asistenţă gratuită privind înregistrarea în Ordinul Asistenţilor Medicali în Irlanda (NMBI).

11 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.