Angajări pe salarii de la 2.000 de lei, la 3.100 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă spune cum e plătită oferta de muncă disponibilă în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
28 aug. 2017, 07:01
Angajări pe salarii de la 2.000 de lei, la 3.100 de lei pe lună

Un dezvoltator imobiliar angajează pe postul de macaragiu cu experienţă pe salarii nete de 3.100 de lei pe lună, în care sunt incluse şi bonurile de masă.

Angajatorii mai ofertează candidaţii cu bonusuri de sărbători de 100 de lei pe lună, iar programul de lucru este de luni până vineri. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un producător de mobilier angajează tâmplari calificaţi pe salarii de 2.500 de lei pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de lucru în echipă şi cunoştinţe medii despre producţia de mobilier din PAL. Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O companie angajează pe postul de asistent manager pe salarii nete de 2.300 de lei pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de Engleză, cunoştinţe solide de MS Office, bune abilităţi de organizare, e meticulos, dinamic, adaptabil şi sociabil. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează recepţioneră pe salarii de 2.000 de lei net lunar. Candidata potrivită pentru acest post e punctuală, riguroasă, prietenoasă, are foarte bune abilităţi de comunicare, e atentă la detalii, ştie să lucreze la PC, poate susţine o conversaţie în Engleză şi are aspect plăcut. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.