Angajări pe salarii de la 2.000 lei net pe lună până la 9.000 lei net lunar. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, plătită cu salarii care pornesc de la 2.000 lei net lunar şi care ajung la 9.000 lei net pe lună. Iată posturile vacante şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
02 dec. 2016, 06:57

Oferta de muncă disponibilă acum în România

O firmă de pe piaţa spălătoriilor profesionale angajează manager general pe care-l ofertează cu salariul de 9.000 lei net lunar. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoaşte ori engleza, ori germana, are cunoştinţe economice, experienţă relevantă pentru acest post de cel puţin cinci ani. 
Candidatul selectat pe acest post va încasa salariul de 9.000 lei net lunar, procent de 3% din vânzări, va avea maşină şi telefon de serviciu.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă din domeniul textil angajează pe postul de responsabil magazine, pe salariul de 3.000 lei net lunar. 
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de liceu sau de şcoală profesională, ştie să lucreze la PC, are cel puţin cinci ani experienţă în gestionarea de depozite şi procese logistice, are caracter puternic, e responsabil, deschis, are permis de conducere şi maşină. 
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariului de 3.000 lei net lunar.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă servicii specializată în management integrat al deşeurilor pentru platforme industriale angajează magazioner pe care-l plăteşte cu 2.500 lei lunar.
Firma angajează magazioner care va ţine evidenţa fişelor de magazie, a intrărilor şi ieşirilor din magazie, va asigura stocurile necesare de materiale, scule; va distribui echipament de lucru şi protecţie şi va ţine evidenţa nominală a acestuia. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în domeniu. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariul de 2.500 lei lunar.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

O firmă angajează secretară cu cel puţin doi ani experienţă în acest post, pe care-o plăteşte cu salariul net de 2.000 lei pe lună.
Candidata potrivită pentru această poziţie trebuie să ştie să lucreze în Power Point, Excel, Word, are bune cunoştinţe de engleză, e serioasă, e meticuloasă, are abilităţi de organizare, planificare şi de analiză. Angajatorii oferă candidatei selectate pe acest post salariul de 2.000 lei net pe lună, bonusuri, telefon de serviciu.

Informaţii complete despre acest loc de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.