Angajări pe salarii de la 2.500 de lei până la 5.000 de lei pe lună

Şefii de depozit marfă sunt recrutaţi în această perioadă pe salarii nete de 2.500 de lei net lunar, inginerii constructori - cu 3.000 de lei net pentru ingineri constructori, iar tehnicienii service sunt ofertaţi cu salarii nete de 3.500 de lei pe lună. Iată ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru locurile de muncă antemenţionate. 

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 07:05
Angajări pe salarii de la 2.500 de lei până la 5.000 de lei pe lună

Un service auto angajează mecanic auto cu experienţă pe salarii de circa 5.000 de lei pe lună. Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe auto, are cunoştinţe de bază pentru diagnoză, e foarte bun organizator, e serios, punctual, dinamic. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează 50 de tehnicieni service pe salarii nete de 3.500 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune cunoştinţe despre circuite electrice, mecanică, electromecanică, are cunoştinţe bune de engleză, permis de conducere categoria B. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de 3.500 de lei pe lună, asigurare medicală privată, cursuri de instruire tehnică, bonusuri de performanţă trimestriale şi anuale. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează inginer constructor pe salarii nete de 3.000 de lei în primele trei luni de muncă.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de specialitate, minimum cinci ani experienţă în construcţii, a gestionat un proiect în valoare minimă de 100.000 de eurp, are bune abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă, e motivat, responsabil si perseverent.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează şef depozit marfă pe salarii nete de 2.500 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare şi control, de comunicare, e atent la detalii, are spirit antreprenorial.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.