Angajari pe salariu de până la 3300 lei în România. Trebuie să fi absolvit liceul şi să fii muncitor

Iată posturile pentru care se fac angajări în această perioadă, în România, pentru care nu se cer studii superioare, şi pentru care principalele condiţii de eligibilitate sunt hărnicia şi disponibilitatea la efort fizic. 

RomaniaTV.net
29 feb. 2016, 08:14
Angajari pe salariu de până la 3300 lei în România. Trebuie să fi absolvit liceul şi să fii muncitor

O firmă din Bucureşti angajează patru persoane pe postul de montator parchet.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în montarea parchetului laminat, e serios, poate munci în echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au permis de conducere categoria B.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 2400 lei şi 3300 lei, funcţie de numărul de metri montaţi lunar, şi contract de muncă.

Informaţii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

6 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Dacă eşti muncitor, ai experienţă în montarea de mobilier lemn şi MDF, eşti eligibil pentru un post în domeniu, remunerat cu salarii cuprinse între 1400 lei şi 2200 lei lunar, funcţie de pregătire.
Candidaţii sunt ofertaţi cu bonusuri pentru realizări, primă de 10% din salariu pentru ziua de naştere, contract de muncă.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O firmă din Timişoara angajează 10 muncitori necalificaţi şi calificaţi pe posturi de mecanic, lăcătuş mecanic, electromecanic, prelucrător prin aşchiere, frezor, operator CNC, tehnician.

Salariul de încadrare oferit e cuprins între 1350 şi 1700 lei brut lunar. Candidaţii sunt ofertaţi cu tichete de masă, al 13-lea salariu, primă de Paşti şi de Crăciun, bonusuri lunare funcţie de performanţă, spor de noapte de 25% şi spor de ore suplimentare de 2005.

Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.