Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Bank, salarii de 8000-13.000 de lei, plus vouchere de vacanţă de 3000 de lei pe an şi prime de sărbători

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă şi salariile cu care angajatorii recrutează oameni în această perioadă.

13 feb. 2023, 09:38
Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Bank, salarii de 8000-13.000 de lei, plus vouchere de vacanţă de 3000 de lei pe an şi prime de sărbători

Angajări masive atât în sector bugetar, cât şi la privat. Se caută analist Credite Corporate la Libra Internet Bank în Bucureşti, recrutat pe salariu net cuprins între circa 4.600 de lei şi 7.600 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Salariul de încadrare brut pentru rolul de Analist Credite Corporate este cuprins între 8.000 lei şi 13.000 lei, în funcţie de experienţa profesională şi gradul de potrivire cu cerinţele rolului, spun angajatorii. Printre beneficiile oferite candidatului ales pentru acest post se numără tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei pe an, tichete de masă, prime de sărbători.

ANGAJĂRI 2023. Se caută şoferi de TIR. Salariu atractiv, sâmbăta şi duminica libere

Angajări masive se fac în Capitală,m dar şi în marile oraşe. De exemplu, se caută manager relaţii clienţi IMM la Libra Internet Bank în Tîrgu Mureş, recrutat pe salarii nete de la circa 2.900 de lei la 6.400 de lei lunar. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare, au permis categoria B, precum şi cel puţin un an experienţă în vânzări, preferabil Business to Business. Salariul de încadrare brut pentru postul de manager relaţii clienţi IMM se situează între 5.000 lei şi 11.000 lei lunar.

Şef de proiect la Asociaţia Caradja Cantacuzino în Voluntari (Ilfov), recrutat pe salariu net de 4.000 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, e orientat către rezultate şi către clienţi, e bun comunicator, e responsabil şi adaptabil. Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în constituirea dosarelor de finanţare/de accesare a fondurilor europene, preferabil cei care deţin maşină, întrucât locul de muncă implică deplasări şi cei care au mai lucrat în cadrul unui ONG. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de 4.000 de lei net lunar. Se lucrează în regim hibrid, prevede anunţul de recrutare consultat de Economica.net.

Angajări pe salarii de 5.900 de lei. Ce ofertă „delicioasă” de job vine de la Dodo Pizza. Se mai caută masiv şoferi, ingineri şi asistenţi medicali

Ingineri electricieni autorizaţi ANRE pentru panouri fotovoltaice Canadian Solar şi Huawei, recrutaţi pe salarii nete de la 6.000 de lei lunar.

Angajări la GTA Energy: 8.000 de lei lunar pentru ingineri

Firma GTA Energy, importator autorizat al panourilor fotovoltaice Canadian Solar şi al invertoarelor Huawei în România, recrutează ingineri electricieni responsabili cu proiectarea şi execuţia instalaţiilor de sisteme fotovoltaice. Salariile oferite candidaţilor eligibili pentru acest post sunt cuprinse între 6.000 de lei şi 8.000 de lei net lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Şef raion la Kaufland în Baloteşti, plătit cu salariu net de la circa 3.700 de lei pe lună. Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în comerţ şi în conducerea personalului, au abilităţi de coordonare şi de motivare a echipei conduse şi ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană. Salariul oferit candidatului selectat pentru acest post începe de la circa 3.700 de lei net lunar (6.400 de lei brut). Printre beneficiile primite la angajare se numără tichetele de masă şi 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr de zile libere care vor creşte odată cu vechimea în cadrul companiei.