Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Bank, salarii de 8000-13.000 de lei, plus vouchere de vacanţă de 3000 de lei pe an şi prime de sărbători

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă şi salariile cu care angajatorii recrutează oameni în această perioadă.
Filip Stan
13 feb. 2023, 09:38
Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Bank, salarii de 8000-13.000 de lei, plus vouchere de vacanţă de 3000 de lei pe an şi prime de sărbători

Angajări masive atât în sector bugetar, cât şi la privat. Se caută analist Credite Corporate la Libra Internet Bank în Bucureşti, recrutat pe salariu net cuprins între circa 4.600 de lei şi 7.600 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Salariul de încadrare brut pentru rolul de Analist Credite Corporate este cuprins între 8.000 lei şi 13.000 lei, în funcţie de experienţa profesională şi gradul de potrivire cu cerinţele rolului, spun angajatorii. Printre beneficiile oferite candidatului ales pentru acest post se numără tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei pe an, tichete de masă, prime de sărbători.

ANGAJĂRI 2023. Se caută şoferi de TIR. Salariu atractiv, sâmbăta şi duminica libere

Angajări masive se fac în Capitală,m dar şi în marile oraşe. De exemplu, se caută manager relaţii clienţi IMM la Libra Internet Bank în Tîrgu Mureş, recrutat pe salarii nete de la circa 2.900 de lei la 6.400 de lei lunar. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare, au permis categoria B, precum şi cel puţin un an experienţă în vânzări, preferabil Business to Business. Salariul de încadrare brut pentru postul de manager relaţii clienţi IMM se situează între 5.000 lei şi 11.000 lei lunar.

Şef de proiect la Asociaţia Caradja Cantacuzino în Voluntari (Ilfov), recrutat pe salariu net de 4.000 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, e orientat către rezultate şi către clienţi, e bun comunicator, e responsabil şi adaptabil. Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în constituirea dosarelor de finanţare/de accesare a fondurilor europene, preferabil cei care deţin maşină, întrucât locul de muncă implică deplasări şi cei care au mai lucrat în cadrul unui ONG. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de 4.000 de lei net lunar. Se lucrează în regim hibrid, prevede anunţul de recrutare consultat de Economica.net.

Angajări pe salarii de 5.900 de lei. Ce ofertă „delicioasă” de job vine de la Dodo Pizza. Se mai caută masiv şoferi, ingineri şi asistenţi medicali

Ingineri electricieni autorizaţi ANRE pentru panouri fotovoltaice Canadian Solar şi Huawei, recrutaţi pe salarii nete de la 6.000 de lei lunar.

Angajări la GTA Energy: 8.000 de lei lunar pentru ingineri

Firma GTA Energy, importator autorizat al panourilor fotovoltaice Canadian Solar şi al invertoarelor Huawei în România, recrutează ingineri electricieni responsabili cu proiectarea şi execuţia instalaţiilor de sisteme fotovoltaice. Salariile oferite candidaţilor eligibili pentru acest post sunt cuprinse între 6.000 de lei şi 8.000 de lei net lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Şef raion la Kaufland în Baloteşti, plătit cu salariu net de la circa 3.700 de lei pe lună. Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în comerţ şi în conducerea personalului, au abilităţi de coordonare şi de motivare a echipei conduse şi ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană. Salariul oferit candidatului selectat pentru acest post începe de la circa 3.700 de lei net lunar (6.400 de lei brut). Printre beneficiile primite la angajare se numără tichetele de masă şi 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr de zile libere care vor creşte odată cu vechimea în cadrul companiei.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Municipiul din România în care coreenii vor să investească masiv. Drumurile și căile ferate vor fi îmbunătățite
Capital.ro
Lege pentru șoferii din România. PROPRIETARII de mașini trebuie să se prezinte la RAR
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Reguli noi pentru românii care trec granița! Timp de 2 ani trebuie să faceți asta!
Adevarul
De ce vor tot mai mulți români să revină acasă, după mulți ani de Germania. „Aici nici nu am unde să cheltuiesc banii”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Adrian Năstase îl îngroapă pe Coldea. A spus tot
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
Prognoza Accuweather actualizată | În România se anunță cea mai rece vară din ultimii ani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Cine este Maria, fetița din Botoșani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile caută principalul suspect
Capital.ro
Este obligatoriu în TOATĂ ROMÂNIA. Trebuie să plătiți la stat. Termenul final e 27 MAI
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
VIDEO Imagini dramatice cu prinderea suspectului care ar fi ucis-o pe fetița de 8 ani din Botoșani
substantial.ro
Tragedie în Codăești: Tineri îndrăgostiți pier pier viața într-un accident rutier cu doar câteva zile înainte de nuntă
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'