Angajat al LPF, dat afară pentru că nu a ieşit la deszăpezire

Ofiţerul de presă al LPF şi-a pierdut postul din cauză că a refuzat să iasă la dat zăpada din jurul sediului.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 06:44
Angajat al LPF, dat afară pentru că nu a ieşit la deszăpezire

Un episod incredibil s-a petrecut zilele trecute la LPF, când Mitică Dragomir şi-a scos toţi angajaţii să cureţe zăpada din jurul sediului. Pentru că a refuzat să participe la acţiunea de deszăpezire, ofiţerul de presă Adi Ionescu a fost concediat.

Am fost chemat să particip la deszăpezirea care a avut loc aici, la noi, la LPF. La această acţiune au participat angajaţii, însă eu n-am putut să-i ajut, deoarece am suferit o operaţie şi am o proteză în şold. În aceste condiţii nu am cum să fac efort. La scurt timp am fost anunţat că mi s-a desfiinţat postul de referent de la departamentul competiţii! Am înţeles că a fost ordinul lui Dumitru Dragomir. Că a fost vorba de o răzbunare sau că pur şi simplu LPF nu mai are bani şi doreşte să facă economie, nu mai contează. Acum sunt în preaviz şi urmează să-mi caut de muncă în altă parte„, spune Ionescu potrivit Prosport.

Surse din LPF au însă alt scenariu.

În plin proces de deszăpezire, Mitică Dragomir a mers în inspecţie prin birouri să vadă cine trage chiulul. Într-unul din birouri a dat peste Adi Ionescu, cu picioarele pe masă, fumând. A fost suficient ca să-l dea afară!

A fost şi fraier, nici eu n-am dat prea mult cu lopata, am luat o lopăţică şi mă prefăceam şi eu pe-acolo că dau zăpada când trecea Mitică„, povesteşte o sursă din LPF.