Angajat al LPF, dat afară pentru că nu a ieşit la deszăpezire

Publicat: Miercuri, 22 Februarie 2012 08:44 // Actualizat: Miercuri, 22 Februarie 2012 08:48 // Sursa: RTV.net

Ofiţerul de presă al LPF şi-a pierdut postul din cauză că a refuzat să iasă la dat zăpada din jurul sediului.

Foto: gsp.ro

Un episod incredibil s-a petrecut zilele trecute la LPF, când Mitică Dragomir şi-a scos toţi angajaţii să cureţe zăpada din jurul sediului. Pentru că a refuzat să participe la acţiunea de deszăpezire, ofiţerul de presă Adi Ionescu a fost concediat.

"Am fost chemat să particip la deszăpezirea care a avut loc aici, la noi, la LPF. La această acţiune au participat angajaţii, însă eu n-am putut să-i ajut, deoarece am suferit o operaţie şi am o proteză în şold. În aceste condiţii nu am cum să fac efort. La scurt timp am fost anunţat că mi s-a desfiinţat postul de referent de la departamentul competiţii! Am înţeles că a fost ordinul lui Dumitru Dragomir. Că a fost vorba de o răzbunare sau că pur şi simplu LPF nu mai are bani şi doreşte să facă economie, nu mai contează. Acum sunt în preaviz şi urmează să-mi caut de muncă în altă parte", spune Ionescu potrivit Prosport.

Surse din LPF au însă alt scenariu.

În plin proces de deszăpezire, Mitică Dragomir a mers în inspecţie prin birouri să vadă cine trage chiulul. Într-unul din birouri a dat peste Adi Ionescu, cu picioarele pe masă, fumând. A fost suficient ca să-l dea afară!

"A fost şi fraier, nici eu n-am dat prea mult cu lopata, am luat o lopăţică şi mă prefăceam şi eu pe-acolo că dau zăpada când trecea Mitică", povesteşte o sursă din LPF.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adi Ionescu concediere deszăpezire Dumitru Dragomir LPF ofiţer de presă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H