Angajată la Poșta Română, înjunghiată de un coleg în timpul programului de lucru. Conflictul a apărut pe fondul unei crize de gelozie

O angajată a unui oficiu poștal din București a fost înjunghiată, luni noaptea, de un coleg, chiar în timpul programului de lucru.

18 mai 2021, 14:45
Angajată la Poșta Română, înjunghiată de un coleg în timpul programului de lucru. Conflictul a apărut pe fondul unei crize de gelozie

Angajată la Poșta Română, înjunghiată de un coleg în timpul programului de lucru. Se pare că bărbatul ar fi avut o criză de gelozie. După atac, individul a fugit, însă a fost prins de polițiștii Secției 20.

Cei doi au fost audiați de anchetatori, unde femeia ar fi recunoscut că incidentul s-a produs pe fondul uni scandal amoros, dar a încercat să-și protejeze iubitul, cu zece ani mai tânăr.

Potrivit unor suse judiciare, după comiterea faptei, agresorul ar fi fugit, însă a fost prins de polițiști înainte să dispară din zonă. În același timp, a fost chemată și o ambulanță pentru ca victima, tăiată la mână, să primească primul ajutor.

Victima i-a luat apărarea agresorului

Sursele citate au afirmat că între bărbatul în vârstă de 41 de ani și colega sa, cu zece ani mai în vârstă, s-ar fi înfiripat o idilă, mai ales că cei doi, angajați ca manipulatori de colete și își petreceau nopțile la locul de muncă.

Relația celor doi a început să nu mai meargă, iar bărbatul avea tot ami des crize de gelozie. Luni s-au certat din nou, iar în momentul în care s-ar fi așezat la masă a început un conflict ce a scăpat de sub control. Scos din minți, individul a apucat un cuțit pe care îl folosea pentru a-și tăia mâncarea și a lovit-o pe iubita lui, provocându-i o rană la braț.

Inițial, polițiștii au demarat cercetări pentru loviri și alte violențe, însă, după ce victima a spus că nu dorește să depună plângere, a fost întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă, având în vedere faptul că cei doi sunt colegi de serviciu.