Angajata rănită în urma exploziei de la uzina Cugir a murit. Femeia avea arsuri pe 80% din corp

Angajata Uzinei Mecanice din Cugir care a fost grav rănită în urmă explozii produse în interiorul fabricii  a decedat la Spitalul Floreasca din București. Femeia în vârstă de 53 de ani avea arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 14:15
Angajata rănită în urma exploziei de la uzina Cugir a murit. Femeia avea arsuri pe 80% din corp

În urma exploziei, angajata a fost transportată cu elicopterul SMURD în Capital, însă starea acesteia era mult prea gravă.

Citeşte şi: Explozie urmată de incendiu la uzina de armament de la Cugir. Femeia rănită a fost transportată cu elicopterul în Capitală

Anchetatorii au stabilit că explozia s-a produs într-un atelier unde se încarcă praful de pușcă în trasoare. Nouă din cei 11 angajați au reușit să iasă teferi, în timp ce victima și o altă colegă au fost surprinse de suflul deflagrației, urmate de explozie.

„Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, din explozie au rezultat două victime confirmate: femeie, 53 ani, cu arsuri pe aprox. 40% din corp pentru care a fost solicitat elicopter SMURD şi o femeie, 58 ani, arsuri mai uşoare pe 1 brat asistata de SAJ Cugir”, a transmis ISU Alba la momentul producerii incidentului.