Angajaţii IML recunosc că un preot răspopit slujeşte la Crematoriu VIDEO

Răspopitul care slujeşte pentru cei incineraţi la Crematoriul Vitan Bârzeşti există. Chiar şi angajaţii de la Institutul de Medicină Legală recunosc acest lucru. Cei care au nevoie de serviciile lui, îl găsesc cu uşurinţă pentru că are şi un impresar. Este vorba de un angajat al IML care şi-a deschis şi un magazin de pompe funebre la serviciu. Echipa România TV a realizat un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 17:02
Angajaţii IML recunosc că un preot răspopit slujeşte la Crematoriu VIDEO

La Institutul de Medicină Legală, jurnaliştii România TV îi spun bărbatului care le iese în cale că mătuşa lor este pe moarte şi că doresc să o incinereze, dar totuşi să aibă parte şi de o slujbă religioasă.

Întrebând unde pot găsi un preot care să facă totuşi şi o slujbă, angajatul IML a precizat: „La capelă. Când are din astea…numai să vorbeşti cu ăştia de la pompe funebre. E popă răspopit. Că ştii că pe ăştia care se incinerează nu-i primeşte la biserică. Deci e răspopit! El vine zilnic„.

Echipa de jurnalişti apelează la impresarul răspopitului. Patronul firmei de pompe funebre din incinta IML e şi angajat al instituţiei, dar se ocupă şi de plasarea purtătorului ilegal de sutană. În momentul în care acesta aude că doresc să o incinereze pe mătuşa lor se mobilizează rapid.

Se găseşte. Se găseşte. Staţi liniştit. Nu vă luaţi după televizor! Sigur că da! Se găseşte. Se poate face o slujbă fără probleme. Absolut nicio problemă! Sunt răspopiţi! Ăştia care sunt…de merg la crematoriu sunt răspopiţi! Aşa îi cheamă! Că nu sunt agreaţi de Biserică. Dar ei sunt preoţi din ăştia care fac…dar eu vă spun…o să vedeţi! Ei vin şi fac slujba fără probleme. Nu puteţi trece mâine pe la mine să vă fac un deviz de plată?”, adaugă un alt angajat INL.