Angajaţii TVR 1 şi TVR 2 vor fi evaluaţi. Cei care refuză pleacă acasă cu 10 salarii compensatorii

La câteva zile după ce postul TVR Cultural şi-a încetat emisia, TVR continuă să se zguduie din temelii. De această dată, vizate sunt canalele TVR 1 şi TVR 2, angajaţii acestora urmând să treacă printr-o lungă perioadă de evaluare şi examinare în urma căreia vor afla dacă mai au sau nu un loc de muncă. Printre aceştia se numără vedetele de top ale trustului, precum Marina Almăşan, Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 07:59

Nici nu s-au stins ecourile încetării activităţii postului TVR Cultural, după mai bine de zece ani de emisie, că se anunţă o nouă triere în rândul angajaţilor din Pangratti, potrivit cancan.ro. În vederea reorganizării activităţii acestora, conducerea Societăţii Române de Televiziune a decis să demareze o acţiune fără precedent în această instituţie, urmând ca activitatea angajaţilor să fie analizată amănunţit, iar aceştia să fie supuşi unor evaluări şi teste de cultură generală.

În total, vor fi patru examene în urma cărora tvr-iştii vor fi verificaţi şi notaţi mai ceva ca elevii la şcoală. Până pe 15 octombrie, celor care doresc să plece grabnic din TVR li se oferă posibilitatea de a demisiona, cu acordul părţilor, urmând să fie „răsplătiţi” cu zece salarii compensatorii.

După această dată, respectiv în perioada 15 octombrie-1 noiembrie, va începe o nouă etapă în programul de „curăţenie”.