Angela Gheorghiu, un nou val de critici la adresa românilor. „Mentalitatea e aceeași în țara mea”

Angela Gheorghiu a lansat noi critici dure la adresa României într-un interviu oferit pentru presa din străinătate. Celebra soprană a declarat că și-a trăit copilăria "într-o țară dură, comunistă", în care nu s-a schimbat nimic după Revoluţia din 1989.

14 oct. 2022, 18:09
Angela Gheorghiu, un nou val de critici la adresa românilor. „Mentalitatea e aceeași în țara mea”
Angela Gheorghiu, un nou val de critici la adresa românilor

Angela Gheorghiu, un nou val de critici la adresa românilor. După criticile aduse dirijorului Cristian Măcelaru sau regretaților artiști George Enescu și Maria Tănase, soprana face noi declaraţii controversate. Angela Gheorghiu (57 de ani) a criticat încă o dată țara natală, susținând că puține lucruri s-au schimbat în România după căderea comunismului.

Citeşte şi: Angela Gheorghiu, aniversare spectaculoasă alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. „Un vis pe care îl trăiesc” FOTO

„Am fost un copil foarte fericit, uneori eram atât de fericită încât nu puteam îndura. Am fost un copil-minune. Mi-am dat seama că vocea mea îi face pe oameni fericiți, că îi poate face să plângă. Aveam o casă frumoasă, cu grădină, aveam animale, dar nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu realizam cât de greu era pentru părinții mei să facă rost de mâncare, nu-mi dădeam seama că nu ai dreptul să spui nimic politic. În opinia mea, nimic nu s-a schimbat în afară de faptul că avem dreptul la liberă circulație. Mentalitatea e aceeași în țara mea”, a declarat Angela Gheorghiu pentru Sunday Independent.

Citeşte şi: Cezar Ouatu a desfiinţat-o pe fosta sa iubită, Angela Gheorghiu. „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!”

Afirmaţiile vedetei vin după ce acum câteva luni, într-o postare pe contul personal de Facebook, aceasta a susţinut că nu are nicio datorie față de România, un stat care a ignorat-o complet de-a lungul timpului. „Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea, dimpotrivă eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea”, a spus Angela Gheorghiu.