Angela Martini și Dragoș Săvulescu, probleme de cuplu? „Are dese momente când plânge. A plecat în Los Angeles cu copilul”

Angela Martini și Dragoș Săvulescu, probleme de cuplu? Soţia milionarului trăieşte momente cumplite, fiind departe de soţul ei. Femeia a trebuit să plece cu copilul în Los Angeles, iar Dragoş Săvulescu nu poate pleca din Italia, din pricina problemelor cu justiţia pe care le are în România.

12 nov. 2023, 08:20
Angela Martini și Dragoș Săvulescu, probleme de cuplu? „Are dese momente când plânge. A plecat în Los Angeles cu copilul”
Angela Martini și Dragoș Săvulescu, probleme de cuplu?

Angela Martini și Dragoș Săvulescu, probleme de cuplu? Surse din anturajul celor doi au dezvăluit prin ce trece femeia în aceste momente și se pare că nu îi este deloc ușor. Acum, locuiesc acum în colțuri diferite ale lumii și, astfel, băiețelul lor, de numai doi ani, este nevoit să crească fără prezența tatălui său.

Citește și: Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

Angela Martini și Dragoș Săvulescu, probleme de cuplu?

Când erau în Italia, Kyree (n.r: băieţelul Angelei Martini şi al lui Dragoş Săvulescu) era foarte apropiat de Dragoș și petreceau foarte mult timp împreună. De când a plecat cu mama lui în Los Angeles, copilul are dese momente în care plânge și repetă ‘tata, tata’.

Cei doi soți vorbesc în permanență la telefon și pe video call, dar pentru un copil atât de mic este foarte greu să înteleagă ce se întâmplă și de ce nu își poate vedea tatăl.

În L.A., Angela este o mamă singură și trebuie să se descurce și să gestioneze toate situațiile care apar. Este foarte greu și pentru ea, mai ales că și munca o solicită destul de mult. Se simt blocați în situația lor, se confruntă cu o luptă continuă și pentru a-și gestiona sentimentele și, de aceea, uneori se ceartă, iar Angela plânge.

Momentul în care copilul lor întreabă de tatăl său aduce o tristețe profundă pentru toată familia. Chiar și atunci când sunt împreună, prin apeluri video sau telefoane, este evident că distanța nu le face bine“, au declarat surse pentru Cancan.ro.