Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi. Prima imagine cu bebeluşul

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat. Anunţul a fost făcut chiar de fotomodel, pe reţelele de socializare, unde a postat prima imagine cu bebeluşul, dar şi un mesaj de recunoştinţă.

03 dec. 2021, 22:55
Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi. Prima imagine cu bebeluşul
Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi. Cei doi sunt în culmea fericirii şi au mărturisit acest lucru, iar cel mic le-a umplut inimile de bucurie. Vedeta și fostul acționar de la Dinamo au ales și numele băiețelui, Kyree.

Citeşte şi: Imagini-bombă din momentul reţinerii lui Dragoș Săvulescu în Grecia VIDEO

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi

Fotomodelul a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde mărturisit că îi va fi mereu recunoscătoare persoanei care i-a purtat băiețelul în pântec.

Fiul nostru-Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat.

Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!”, a scris Angela Martini pe pagina sa de Instagram.

Dragoș Săvulescu a fost săltat de poliţişti în luna august, pe insula grecească Mykonos. El a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în Constanţa, alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, Cristi Borcea.

În acest dosar, prejudiciul calculat de anchetatori este de 114 milioane de euro.

Înainte de condamnare, Dragoş Săvulescu a fugit în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli i-a comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Judecătorii napoletani i-au șters lui Săvulescu 3 ani din pedeapsă în baza unui decret de grațiere din 2006 și, constatând că a rămas cu 2 ani și jumătate (sub 3 ani), i-au comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Decizia Curții de Apel Napoli a rămas definitivă prin neapelare de către procurorul italian, scrie G4Media.ro.


loading...