Angela Merkel a rămas fără portofel, după ce a făcut cumpărături la un supermarket din Berlin

Angela Merkel, fostul cancelar al Germaniei, a rămas fără portofel, după ce a mers la cumpărături la un supermarket de pe Morsestrasse, în cartierul Charlottenburg din Berlin.

26 feb. 2022, 16:50
Angela Merkel a rămas fără portofel, după ce a făcut cumpărături la un supermarket din Berlin

Angela Merkel se afla în magazinul alimentar când i s-a furat portofelul. Poliţia germană a confirmat că o femeie de 67 a semnalat un furt.

Fostul cancelar al Germaniei avea în portofel actul de identitate, un card de debit, permisul de conducere şi bani. Merkel nu a dorit să facă declaraţii pe acest subiect. Culmea, nu era singură la supermarket, ci alături de cel puţin un bodyguard de la serviciul german de pază şi protecţie.

Merkel mergea la supermarket să facă cumpărături chiar şi când era cancelar al Germaniei, nu îşi punea angajaţii să facă acest lucru în locul ei. A fost unul dintre cei mai puternici lideri ai Germaniei din istoria postbelică, a părăsit funcţia de cancelar anul trecut, după ce a fost 16 ani la conducerea ţării.

Citeşte şi Angela Merkel nu mai este cancelarul Germaniei după 16 ani. Olaf Scholz a fost ales cancelar federal de Bundestag

Citeşte şi Angela Merkel și-a luat adio de la germani pe ritmuri de muzică rock şi religioasă. Cancelarul a avut parte de cea mai înaltă ceremonie pentru un civil