Angela Rusu a trăit o dramă. A fost la un pas de paralizie: „Medicamentele mi-au atacat creierul”

Angela Rusu a trăit o dramă. Artista a fost la un pas de paralizie după ce a primit un tratament greșit din partea medicilor. Recent, aceasta a susținut mai multe concerte în SUA, acolo unde a început să se simtă rău și a fost internată la spital.

18 sept. 2022, 16:21
Angela Rusu a trăit o dramă. A fost la un pas de paralizie: „Medicamentele mi-au atacat creierul”
Angela Rusu a trăit o dramă

Angela Rusu a trăit o dramă. În urma unor investigații suplimentare, aceasta a aflat că îi fusese prescris un tratament greșit și că risca să paralizeze. Vedeta a relatat întreaga experiență, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mai mult, aceasta le-a transmis și un mesaj celor care se confruntă cu afecțiuni medicale.

Citeşte şi: Angela Rusu, în depresie postnatală, la 46 de ani: „Mi-a fost foarte greu, am fost pe tratament, pe medicamente”

Angela Rusu a trăit o dramă

După externarea de la clinica medicală din SUA, Angela Rusu a decis să facă câteva investigații suplimentare şi a apelat la o echipă de medici din Turcia, acolo unde a aflat că a primit tratamentul greșit și că risca să ajungă în scaun cu rotile.

Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…)

În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă.

Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (…) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit cântăreața.