Angela Rusu, clipe de groază din cauza problemelor de sănătate: „Mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Am leșinat de trei ori”

Angela Rusu a trecut prin momente cumplite, după ce anul trecut, din cauza unui diagnostic greșit, a ajuns să se simtă extrem de rău.

01 iul. 2023, 17:28
Angela Rusu, clipe de groază din cauza problemelor de sănătate: „Mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Am leșinat de trei ori”
Angela Rusu a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unui diagnostic greșit

Angela Rusu a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce a primit un diagnostic eronat. Artista a dezvăluit ce probleme de sănătate a avut și a mărturisit că a ajuns să se simtă ca o „legumă” din cauza tratamentului pe care l-a primit. Din această cauză, cântăreața a fost nevoită să-și anuleze toate concertele în acea perioadă.

Citește și: Angela Rusu, în depresie postnatală, la 46 de ani: „Mi-a fost foarte greu, am fost pe tratament, pe medicamente”

„Eu am avut probleme anul trecut, am leșinat de 3 ori, o dată în America și de două ori acasă și asta pentru că eram epuizată. Mi s-a pus un diagnostic foarte grav de americani, iar când am venit în România mi s-a pus același diagnostic.

Am vrut la un moment dat să dau în judecată doctora respectivă pentru că nu mi-a dat un medicament care mă făcuse “legumă”. Umblam prin casă și Marius mă ținea de mână, nu mai puteam articula cuvinte, nu mai știam să cânt, să vorbesc. Medicamentele mi-au făcut rău pentru că neavând acea boală pe mine m-au făcut ‘legumă’”, a declarat Angela Rusu, pentru Antena Stars.

Aceasta a mai dezvăluit și că tratamentul respectiv îi agrava, de fapt, starea, în loc să o ajute, motiv pentru care a căutat și alte opinii medicale, reușind astfel să se recupereze în cele din urmă.

Citește și: Angela Rusu a trăit o dramă. A fost la un pas de paralizie: „Medicamentele mi-au atacat creierul”

„Am zis că trebuie să mai cer o altă părere pentru că mă simțeam destul de rău. Eu nu acceptam ce mi-au spus ei. Americanii au fost foarte relaxați. Am stat patru ore în spital și mi-au făcut investigații și mi-au dat tratament. Mi-am anulat toate cântările în decembrie, nu am vrut să merg la cântări. După mi-am revenit tot eu, am luptat cu mine”, a mai spus cântăreața.