Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan, cel de-al treilea soț: „Mă apostrofa cu dispreţ. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă”

Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan, cel de-al treilea soț. Este una dintre cele mai mari voci ale României, bucurându-se de un real succes în industria muzicală. Chiar dacă pe plan profesional lucrurile i-au mers de minune, pe partea personală se pare că nu prea a avut noroc.

03 oct. 2023, 19:19
Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan, cel de-al treilea soț: „Mă apostrofa cu dispreţ. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă”
Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan

Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan, cel de-al treilea soț. Cântăreața a fost căsătorită de patru ori și aproape fiecare alegere făcută a adu-o în același punct, cel al divorțului, iar fiecare despărțire a lăsat și o traumă în viață artistei. Recent, aceasta și-a adus aminte de mariajul petrecut alături de Jan Hilgen, cel de-al treilea soț, care nu s-a terminat deloc asa cum anticipase.

Citește și: Angela Similea, probleme financiare majore. Dată afară din casă, artista stă la mila prietenilor

Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie.

Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a „preluat” cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, și-a amintit Angela Similea, potrivit Ciao.ro.

Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan

Jan Hilgen era un om de afaceri din Olanda și mereu se prezenta oamenilor prin intermediul numelui soției sale. Dacă la început, cântăreața nu a văzut neapărat o problemă pe seama acestui lucru, mai târziu, avea să-și dea seama că partenerul ei de viață încearcă să profite destul de mult de pe urma succesului său culminant.

Cei doi și-au petrecut împreună 17 ani din viață, însă finalul căsniciei nu a fost deloc unul amiabil. Angela Similea își amintește cum bărbatul a căzut în patima băuturii și începea să o jignească frecvent.

Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam.

Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună „sunt soţul Angelei Similea”, pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior.

Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: „Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni….

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a mai povestit Angela Similea.