Angela Similea umilită de fostul soţ

În ciuda unei cariere muzicale de succes, Angela Similea n-a avut parte de o viaţă sentimentală la fel de împlinită. Cea mai lungă dintre căsătoriile sale, patru la număr, s-a dovedit a fi şi cea mai nefericită. Olandezul cu care a fost măritată 17 ani, se îmbăta des şi o jignea grosolan. 

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 08:48
Angela Similea umilită de fostul soţ

Angela Similea s-a căsătorit cu olandezul Jan Hilgen în 1974, iar căsnicia a durat 17 ani. Acesta se folosea adesea de căsătoria cu Angela, pentru a-i fi mai uşor în afaceri.

„Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior.”, povesteşte Angela Similea.

Jan Hilgen, deşi era îndrăgostit de Angela, avea o mare problemă cu băutura, care a şi dus la ruperea mariajul.

„Eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni» Stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea, iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, mărturiseşte artista.

După divorţul de Angela, Jan s-a însurat cu o altă femeie. Locuiesc împreună într-un apartament din Bucureşti, iar Jan încasează anual o pensie de 6.000 de euro din partea statului olandez, conform declaraţiei de avere a soţiei.