Angela Similea în lacrimi. Ce a făcut-o să plângă pe marea artistă VIDEO

Aflată la întâlnire cu pensionarii, Angela Similea a izbucnit în plâns când a ascultat o melodie. Melodia i-a adus aminte de soţul ei.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 12:43
Angela Similea în lacrimi. Ce a făcut-o să plângă pe marea artistă VIDEO

Melodia „Am viaţa mea” a întristat-o pe Angela Similea, potrivit România TV. Cântăreaţa a mărturisit că şi-a amintit de soţul ei, Victor Surdu, care a murit anul trecut, şi de suferinţa singurătăţii. Artista a mai trecut printr-un moment emoţionant atunci când a cântat o melodie despre România.

„Doamne apără-mi a mea ţară, dă-i ei linişte mereu, fă ca numai stele blânde să vegheze cerul ei” sunt versurile care i-au creat emoţii artistei. „Am scăpat câteva lacrimi din cauza melodiei pe care am cântat-o, gândindu-mă poate la viitorul ţării” a spus artista.
Angela Similea a povestit cum a renunţat la cea mai mare şansă a carierei şi nu a plecat în străinătate, alegând România şi românii în locul succesului.

„Nu m-am văzut dornică de a pleca şi de a-mi părăsi ţara pentru că cel mai bine darul pe care l-am primit de la Dumnezeu nu se poate exprima decât în limba în care m-am născut. Dorul, dor nu se poate traduce” a explicat Angelea Smiliea motivul pentrru care a ales să trăiască în România.