Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani: „Ultimii ani au fost foarte grei. Nu ştiu dacă sunt fericită acum”

Angelina Jolie a făcut un pictorial incendiar pentru coperta revistei British Vogue, la 45 de ani. Actriţa vorbeşte în interviu despre cei şase copii şi recunoaşte că nu se consideră o mamă tradițională, "de casă”, deoarece este o persoană activă.

02 feb. 2021, 10:51
Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani: „Ultimii ani au fost foarte grei. Nu ştiu dacă sunt fericită acum”
Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani

Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani. Vedeta este mamă a şase copii, trei adoptaţi, Maddox -19 ani, Pax- 17 ani, Zahara- 16 ani şi trei biologici, Shilon- 14 ani și gemenii Vivienne și Knox -12 ani, pe care îi are cu fostul soţ, Brad Pitt. Chiar dacă asta şi-a dorit dintotdeauna, să aibă mulţi copii, visul ei a fost şi să călătorească prin „mijlocul junglei”.

Chiar dacă mi-am dorit să am mulți copii și să fiu mamă, mi-am imaginat întotdeauna să fiu ca Jane Goodall, călătorind mereu în mijlocul junglei. Nu mi-am imaginat rolul acela de mamă, tradițional. Simt că îmi lipsesc toate abilitățile pentru a fi o mamă şi o femeie de casă. Mă descurc foarte bine cu creşterea şi educaţia copiilor,  însă şi ei mă ajută„, a declarat actriţa.

Citeşte şi: Surpriză la Hollywood! Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună: „Întotdeauna mi-ai plăcut, mi se pare că eşti atât de sexy.”

Angelina Jolie, pe coperta revistei British Vogue

A divorţat de Brad Pitt în urmă cu cinci ani: „Ultimii ani au fost foarte grei”

Angelina Jolie

nu s-a mai implicat în nicio relaţie de când s-a despărţit de soţul ei, Brad Pitt, în septembrie 2016, după doi ani de căsătorie și o relație de 12 ani. Se pare că cei doi au o relaţie civilizată acum, după ce s-au luptat pentru custodia copiilor. Vedeta mărturiseşte că „nu ştie” dacă este fericită acum, însă are o perspectivă pozitivă asupra viitorului.

Ultimii ani au fost destul de grei. M-am concentrat pe „vindecarea” familiei noastre. Nu ştiu dacă sunt fericită acum. Aștept cu nerăbdare vârsta de cincizeci de ani. Chiar zilele trecute am fost pe trambulină, iar copiii au spus: > Și m-am gândit: > Eu am fost vedetă de acțiune, iar acum copiii îmi spun să cobor din trambulină pentru că mă voi răni. Îmi place spiritul tinerilor, este transmisibil. Acum, cred că pot vedea mai clar lucrurile bune şi cele rele„, a mai mărturisit Angelina Jolie.

Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani

Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani

Angelina Jolie

este reprezentanta specială a Agenției ONU pentru Refugiați. „De la vârsta de douăzeci de ani, mi-am luat ghetele și rucsacul în spate şi am plecat să aflu ce naiba se întâmplă în lume. Am încercat să-mi ofer o educație mai amplă, faţă de cea pe care o aveam la școală.

Am crescut într-un loc limitat, în multe feluri, așa că am fost nevoită să plec. Vorbim de refugiaţi de parcă ar fi o povară, însă ei doar au trebuit să se adapteze. Au viziuni diferite, privesc altfel viaţa. Și-au confruntat propria umanitate într-un mod atât de profund. Ar trebui să onorăm lupta lor, pentru că au fugit de bombe și și-au protejat copiii„, a declarat vedeta despre refugiaţi, pentru British Vogue.

Angelina – care a cofondat Inițiativa Prevenirii Violenței Sexuale, acum nouă ani – a adoptat de atunci o abordare practică în promovarea mai multor cauze, inclusiv educația, drepturile femeilor și conservarea.