Sosia Angelinei Jolie din Iran a fost arestată şi s-a infectat cu coronavirus în închisoare

Sahar Tabar, pe numele adevărat Fatemeh Khishvand, devenită faimoasă în 2017, a fost arestată în octombrie 2019, fiind acuzată de mai multe infracţiuni, printre care şi blasfemia.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 09:44
Sosia Angelinei Jolie din Iran a fost arestată şi s-a infectat cu coronavirus în închisoare

O vedetă pe Instagram din Iran, cunoscută pentru asemănarea cu Angelina Jolie „variantă zombie”, s-a îmbolnăvit în arest de COVID 19 şi este conectată la un ventilator, anunţă Daily Mail.

Avocaţii acesteia ceruseră să fie eliberată odată cu apariţia pandemiei de coronavirus, dar cererea le-a fost respinsă şi acum clienta lor este serios afectată de noul coronavirus.

Centrul pentru Drepturile Omului din Iran, care operează din SUA, a condamnat faptul că un judecător i-a respins cererea de eliberare, având în vedere rapiditatea cu care coronavirusul se răspândeşte în închisorile din Iran.

Iranul a eliberat luna trecută 85.000 de deţinuţi, pentru a stopa răspândirea coronavirusului în penitenciare.

„Este inacceptabil că această tânără a fost infectată cu coronavirus în aceste circumstanţe, ordinul de detenţie fiindu-i prelungit în această perioadă de pandemie”, a spus avocatul pentru drepturile omului Payam Derafshan miercuri.

Sahar a fost arestată în octombrie pentru blasfemie, incitare la violenţă şi obţinerea de venituri prin mijloace ilicite.

Citeşte şi: Doi soţi au fost răpuşi de coronavirus chiar dacă nu au ieşit din casă de la începutul pandemiei