Anghel Damian a făcut anunțul așteptat de o țară întreagă. Așteptarea a luat sfârșit

Anghel Damian a fost asaltat în ultimul timp cu întrebări referitoare la data la care va începe un nou sezon din serialul ''Clanul''. Fanii au vrut de asemenea să afle dacă Theo Rose va continua sau nu să apară în serial, dat fiind faptul că este însărcinată.

14 dec. 2022, 13:47
Anghel Damian a făcut anunțul așteptat de o țară întreagă. Așteptarea a luat sfârșit

Anghel Damian este regizorul serialului ”Clanul”,  care s-a bucurat de un succes uriaș în primul sezon. Așa cum era de așteptat toată lumea speră să apară un nou sezon pentru a-și vedea din nou actorii preferați.

Anghel Damian a făcut anunțul așteptat de o țară întreagă. Așteptarea a luat sfârșit

Regizorul i-a liniștit pe iubitorii serialului și a făcut anunțul mult așteptat despre sezonul cu numărul doi.

”Foarte curând. Primele luni din anul 2023. Vine repejor anunțul cu data exactă”, a răspuns iubitul lui Theo Rose coform Libertatea

Da asemenea, fanii au fost curioși dacă vor mai apărea noi actori în serial. Anghel Damian a oferit imediat și răspunsul. Acesta a confirmat și faptul că Theo Rose va continua să fie și în sezonul cu numărul doi.

„Da! Actori mari, personaje grele”, a precizat acesta.

Citește și : Cum a trecut Neti Sandu peste despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație: „M-a plonjat într-o depresie”

Una dintre curiozitățile celor care au îndrăgit acest serial a fost să afle câte sezoane va avea acest serial, iar iubitul lui Theo Rose a răspuns că depinde doar de ei.

”Depinde doar de voi. Dacă vă uitați, se vor face atâtea sezoane cât să putem spune povestea așa cum se cuvine…”, a fost răspunsul pe care l-a oferit iubitul lui Theo Rose.

Citește și : Ingredientul cu care poți curăța bradul artificial de Crăciun. Trebuie să afli secretul

Una dintre prezențele surpriză din acest serial a fost Karmen, fiica lui Adrian Minune. Numele pe care aceasta îl va purta în film este Nadine.

„Eu am făcut Facultatea de Actorie și trecuse o vreme de când nu am mai avut activitate în acest sens. Chiar dacă am jucat în filme de scurtmetraj și am avut legătură cu această zonă, niciodată nu am participat într-un proiect de mare amploare. Chiar mă uitam la filmul autobiografic al lui Jennifer Lopez, care are o poveste asemănătoare cu muzică, dans și actorie. M-am regăsit în faptul că eu, până la un moment dat, mă simțeam cea mai puțin talentată din familie, exact cum și ei i se spunea că nu are suficient talent. După ce am văzut filmul, mi-am spus rugăciunea și am simțit nevoia să adaug că aș vrea să arăt lumii ce pot, la un nivel înalt. La doar câteva zile după, am primit un telefon și am fost chemată la casting pentru rolul din CLANUL. În plus, pe 12 decembrie când se va difuza primul episod cu mine este ziua mea de naștere, așa că e clar, e un semn de la Dumnezeu. Simt că este un personaj care mi se potrivește foarte tare și abia aștept ca cei de acasă să-l descopere. Sper să-l îndrăgească la fel de mult cum o fac și eu”, a declarat Karmen.