Cum a trecut Neti Sandu peste despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație: „M-a plonjat într-o depresie”

Neti Sandu a trecut în cei 64 de ani și prin evenimente mai puțin plăcute, unul dintre acestea fiind despărțirea de iubit după 10 ani împreună.

17 nov. 2022, 20:36
Cum a trecut Neti Sandu peste despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație: „M-a plonjat într-o depresie”

Vedeta PRO TV, Neti Sandu, a fost căsătorită timp de doi ani cu fostul soț, iar apoi au divorțat. După aceea a fost într-o relație de 10 ani, despărțirea fiind una dureroasă, pentru că a fost părăsită printr-un bilețel. Ce spune acum prezentatoarea despre viața de cuplu și despre lecțiile pe care le-a învățat în urma relațiilor eșuate, într-un interviu pentru viva.ro.

Momentul în care viața acesteia s-a schimbat a fost atunci când s-a petrecut ruptura dintre ea și fostul partener, lucru care a afectat-o foarte tare.

„Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața merge înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie. Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, povestește Neti Sandu.

După ce s-a căsătorit la vârsta de 24 de ani și a divorțat după doar doi ani, ulterior intrând într-o relație de 10 ani care s-a terminat printr-un bilețel, prezentatoarea are câteva sfaturi pentru cei tineri.

„Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș. Eu nu pot să spun asta”.

Citește și: Care este de fapt relația dintre Neti Sandu și Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…”

Neti Sandu mai spune că din cauza firii sale, nu ar putea conviețui niciodată cu altă persoană.

„Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa. Acum, privin înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem.”, a adăugat ea.

Vedeta spune că nimeni nu ar trebui să stea niciodată într-o relație în care au fost înselați și despre cât de mult contează ca un cuplu să fie închegat.

Citește și: Neti Sandu a avut cu totul altă meserie înainte de a se angaja la PRO TV. Domeniul în care a lucrat până să prezinte horoscopul

„Dacă te înșală, atunci înseamnă că tu nu ai ce căuta în respectiva relație. Înainte era modelul părinților foarte puternic, cu greutățile prin care au trecut împreună. Acum, dacă ești stăpân pe tine, nu ai neapărat nevoie de cineva. Poți să-ți crești singur un copil, lucru care pe vremea noastră nu era așa… și nici mentalitatea nu permitea.

Lucrurile au evoluat extraordinar de mult și de repede față de cum era generația mea, când eram tineri. Faptul că au foarte multe posibilități de a se reîncarna sufletește și fizic, și din toate punctele de vedere, îi face să nu mai aibă nevoie de o căsnicie în care amândoi să pună umărul să crească un copil și să țină cheltuielile casei”, mai spune Neti Sandu.