Theo Rose, pictorial cu sânii şi burtica la vedere. Este gravidă în 7 luni: „Acum trebuia să-mi fac OnlyFans”

Theo Rose, pictorial cu sânii şi burtica la vedere. Artista este însărcinată în şapte luni şi se consideră o femeie împlinită pe toate planurile. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, iar în viaţa personală abia aşteaptă să aducă pe lume bebeluşul mult aşteptat.

26 apr. 2023, 14:29

Theo Rose, pictorial cu sânii şi burtica la vedere. Cântăreaţa a renunțat la stilul ei clasic când a venit vorba despre ședința foto de gravidă și s-a lăsat pe mâna styliștilor ei.

Cu ținute care de care mai sexy, care-i lasă burta de gravidă la vedere, cu o perucă brunetă, și un machiaj nonconformist, frumoasa artistă a imortalizat cele mai frumoase momente din postura de viitoare mămică.

Theo Rose, pictorial cu sânii şi burtica la vedere

Theo Rose a ales o apariție excentrică când a venit vorba despre ședința foto de gravidă, astfel că fanii nu se așteptau să abordeze un astfel de look și stil vestimentar. Toată lumea a rămas fără cuvinte, astfel că acum, mulți așteaptă cu nerăbdare ca să posteze pozele impresionante.

Bună ziua! Nu v-am spus ce se întâmplă astăzi. Astăzi este ședința foto de gravidă, care nu e deloc o sedință foto obișnuită, fiindcă am o echipa de styling mai creativă decât mi-am propus. Adică nu știam că se poate în halul ăsta. Pregătiți-vă că o să pun niște poze de nu ați mai văzut așa ceva. Eu acum trebuia să-mi fac OnlyFans, nu înainte. Vă zic”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Citeşte şi: Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose. Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru: ”Am zis că înghit o mașină de tuns”

Ce teamă are Theo Rose după ce va naște

Vedeta le-a povestit cu ce pofte sau probleme s-a confruntat în sarcină, însă recent a dezvăluit și care este cea mai mare frică a ei. Theo Rose a recunoscut că se teme ca după naștere să nu-i piară pofta de mâncare, pe care a dobândit-o pe parcursul sarcinii și se simte bine așa, deoarece înainte nu avea poftă de mâncare deloc.

Buna ziua si vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc, pentru că în sfârșit îmi place și mie să mănânc. Tare mi-e frică că după ce nasc revin la setările din fabrică.

E singurul lucru de care mă bucur cu toată inima mea că nu știu dacă o să mai țină așa mult. În sfârșit îmi place să mănânc și mi-e poftă de mâncare”, a povestit Theo Rose pe rețelele sociale.