Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere: „Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri”

Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere. Artista se află pe ultima sută de metri cu sarcina, urmează, în curând, să aducă pe lume primul ei copil, un băieţel, şi este tare emoţionată. Potrivit ultimelor sale mărturisiri, o încearcă tot felul de gânduri şi sentimente.

09 mai 2023, 11:13
Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere: „Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri”
Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere

Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere. Nu mai este mult până când vedeta își va strânge copilul la piept, iar gândul că mai are foarte puțin până la acel moment, o emoţionează foarte tare.

Citeşte şi: Theo Rose, pictorial cu sânii şi burtica la vedere. Este gravidă în 7 luni: „Acum trebuia să-mi fac OnlyFans”

Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere

Actriţa mărturiseşte că a descoperit o rugăciune pe care o spune zilnic, iar asta o face să se simtă mai bine. „Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uitam la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.

Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa: ‘O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere.

Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!’. E clar că s-au mai gandit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găina, că te tai!” a fost mesajul artistei pe pagina sa personală de Instagram.