Anghel Damian, alături de Theo Rose la nașterea fiului lor: „M-­a ținut de mână tot timpul, m-­am temut foarte tare”

Micuțul Sasha Ioan, fiul lui Anghel Damian şi al actriţei Theo Rose, a venit pe lume vara aceasta, pe 14 iunie. Theo Rose a povestit într-un interviu pentru Revista VIVA! despre cum au decurs sarcina și operația de cezariană, dar şi ce a pățit după sarcină.

23 sept. 2023, 12:44

Theo Rose şi Anghel Damian au devenit părinţi în această vară. Actriţa a povestit într-un interviu pentru Revista VIVA! că a avut o sarcină liniștită. „Au existat, sigur, și grețuri, și stări specifice primului trimestru, dar m-­a ajutat faptul că am avut activitate pe aproape tot parcursul sarcinii. Nu am avut timp să mă vait prea mult”.

Citeşte şi: Ce sacrificii e nevoită să facă Theo Rose pentru fiul ei. Artista dă cărțile pe față. „Nu mai pot!”

Theo Rose a sperat până în ultima clipă că va reuşi să nască natural. Din păcate, nu s-a putut. Actriţa a mărturisit că s-a temut foarte tare de operaţia de cezariană, dar că Anghel Damian i-a fost mereu alături.

„M-­am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a
fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul”, a spus Theo Rose.

Citeşte şi: Familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a mărit cu încă un membru. „Mi-au făcut o surpriză. M-a luat cu leșin”

Theo Rose a mai mărturisit să a reuşit să treacă uşor peste perioada mai sensibilă de după naştere cu ajutorul familiei.

„Din fericire, nu m-am confruntat cu depresia postnatală, însă am resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere. M-am protejat de energii și agitație în prima lună, alături de Sasha. Am fost înconjurată de familie și ajutată cu delicatețe să învăț cum se fac toate cele necesare unui bebeluș”, a mai spus actriţa.